Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

A marabuk földjén

Elérhetőség: 5-7 munkanap

2.60

Alfred Edmund Brehmnek, a nagyhírű német természettudós életének legfontosabb szakaszáról, a fiatal tudós afrikai felfedező utazásáról, egyiptomi, szudáni útjáról, a Kék-Nílus őserdeiben tett expedíciójáról számol be színvonalas, színes, olvasmányos stílusban.

db
Kategóriák: , Szerző: Kiadó:
Formátum / Oldalszám: 15 x 21 cm, keménytáblás, vászonborítós, 236 oldal
Kiadási év: 1958

Ki ne ismerné Alfred Brehm világhírű könyvét: “Az állatok életé”-t? Valóban alig van könyvolvasó ember, akár fiatal, akár felnőtt, aki ne forgatta volna érdeklődéssel, de megdöbbent csodálkozással is a mérhetetlen természet állatvilágáról szóló művet. Ám ki ismeri a világhírű mű megalkotójának ugyancsak rendkívül érdekes és érdekfeszítő életét? Nos, Franz Fabian ebben “A marabuk földjén” c. könyvében Alfred Edmund Brehmnek, a nagyhírű német természettudós életének legfontosabb szakaszáról, a fiatal tudós afrikai felfedező utazásáról, egyiptomi, szudáni útjáról, a Kék-Nílus őserdeiben tett expedíciójáról számol be színvonalas, színes, olvasmányos stílusban.

Alfred Edmund Brehm az 1847-től 1853-ig terjedő években, tehát évtizedekkel Livingstone, Nachtgall, Emin pasa, Stanley és mások expedíciói előtt járt Afrika szívében, a Nílus forrásvidékein, a végtelen, csak fűvel benőtt pusztaságokon, a hatalmas őserdőkben, hogy felkutassa a fekete földrész titkait.

Akkoriban még egyforma veszélyt jelentett az utazó számára, ha oroszlánnal vagy rabszolgakereskedőkkel találkozott Afrika forró földjén. Franz Fabian Alfred Edmund Brehm életének valóságos eseményeit felhasználva írta meg kalandokkal teli regényét, amelyet fiatal, de felnőtt olvasóink is bizonyára ugyanolyan élvezettel forgatnak majd, mint a regény hősének, Alfred Brehmnak híres művét.

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: A marabuk földjén
Alcím-
szemelvényAlfred Edmund Brehmnek, a nagyhírű német természettudós életének legfontosabb szakaszáról, a fiatal tudós afrikai felfedező utazásáról, egyiptomi, szudáni útjáról, a Kék-Nílus őserdeiben tett expedíciójáról számol be színvonalas, színes, olvasmányos stílusban.
Műfaj, típus-
Kiadási év1958
Alakformáló torna
AlcímLábizmok, hasizmok, farizmok erősítése
szemelvényA könyv új megközelítésben szól olyan ismert témákról, mint az alakformálás, s annak is három leglátványosabb területéről, a has, a comb és a farizmok intenzív erősítéséről. Bemutatja a testmozgás funkcionális hatásait; milyen a szerkezetük és hogyan viselkednek izmaink; mi a helyes táplálkozás titka; számos gyakorlat pontos leírását; többféle edzésprogramot.
Műfaj, típus-
Kiadási év2010
Bevezetés a korszerű sporttáplálkozásba
Alcím-
szemelvény-
Műfaj, típus
Kiadási év2007
Irodalom IV.
AlcímA műszaki szakközépiskola és a szakközépiskola IV. osztálya számára
szemelvény

Az irodalomtankönyv negyedik kötetében szóba kerülő 20. századi művek, írók, jelenségek és összefüggések vizsgálatának, az olvasásnak a megkezdésekor hadd tegyünk néhány előzetes megjegyzést a könyvről!

Kiadó-
Műfaj, típus
Kiadási év1991
Betöltés...
termékek összehasonlitása