Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Madarak, vadak, rokonok

Elérhetőség: 5-7 munkanap

4.40

A “Családom és egyéb állatfajták” immár világhírű szerzője, a “Madarak, vadak, rokonok” lapjain a kedvesen bolondos család – a gondos és gondterhelt mama, az örökké elégedetlen Larry, a fegyve­rek szakértője: Leslie, és a szerelmetes természetű Margo, végül pedig, de nem utoljára, minden rendű és rangú állatnak fáradhatatlan pártfogója: maga Gerry ­korfui kalandjainak újabb csokrát nyújtja át, a napsütöt­te görög sziget dús díszletei között, idilli békében, távol a világ zajától.

db
Kategóriák: , Szerző: Kiadó:
Kiadási év: 1996

A “Családom és egyéb állatfajták” immár világhírű szerzője, a “Madarak, vadak, rokonok” lapjain a kedvesen bolondos család – a gondos és gondterhelt mama, az örökké elégedetlen Larry (nem is beszélve hóbortos barátainak kimeríthetetlen köréről), a fegyve­rek szakértője: Leslie, és a szerelmetes természetű Margo, végül pedig, de nem utoljára, minden rendű és rangú állatnak fáradhatatlan pártfogója: maga Gerry ­korfui kalandjainak újabb csokrát nyújtja át, a napsütöt­te görög sziget dús díszletei között, idilli békében, távol a világ zajától.

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Madarak, vadak, rokonok
Alcím-
szemelvényA "Családom és egyéb állatfajták" immár világhírű szerzője, a "Madarak, vadak, rokonok" lapjain a kedvesen bolondos család – a gondos és gondterhelt mama, az örökké elégedetlen Larry, a fegyve­rek szakértője: Leslie, és a szerelmetes természetű Margo, végül pedig, de nem utoljára, minden rendű és rangú állatnak fáradhatatlan pártfogója: maga Gerry ­korfui kalandjainak újabb csokrát nyújtja át, a napsütöt­te görög sziget dús díszletei között, idilli békében, távol a világ zajától.
Műfaj, típus-
Kiadási év1996
Alakformáló torna
AlcímLábizmok, hasizmok, farizmok erősítése
szemelvényA könyv új megközelítésben szól olyan ismert témákról, mint az alakformálás, s annak is három leglátványosabb területéről, a has, a comb és a farizmok intenzív erősítéséről. Bemutatja a testmozgás funkcionális hatásait; milyen a szerkezetük és hogyan viselkednek izmaink; mi a helyes táplálkozás titka; számos gyakorlat pontos leírását; többféle edzésprogramot.
Műfaj, típus-
Kiadási év2010
Bevezetés a korszerű sporttáplálkozásba
Alcím-
szemelvény-
Műfaj, típus
Kiadási év2007
Irodalom IV.
AlcímA műszaki szakközépiskola és a szakközépiskola IV. osztálya számára
szemelvény

Az irodalomtankönyv negyedik kötetében szóba kerülő 20. századi művek, írók, jelenségek és összefüggések vizsgálatának, az olvasásnak a megkezdésekor hadd tegyünk néhány előzetes megjegyzést a könyvről!

Kiadó-
Műfaj, típus
Kiadási év1991
Betöltés...
termékek összehasonlitása