Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Perújrafelvétel

Elérhetőség: 5-7 munkanap

3.00

Eltávolodtam a kortól is, amely megszült írónak, s a hajdani író-újszülöttől is -eltávolodtam, de egyiket sem tagadom meg. Valószínű, soha nem voltak azoknál alkalmatlanabb évek – békés évek -író indítására, de ez sem vád, és nem is mentség: az elindulás a pályához, a szárnypróbálgatás az életműhöz valamiképp hozzátartozik.

db
Kategóriák: , Szerző: Kiadó: Műfaj: , ,
Formátum / Oldalszám: vászon, 596 oldal

Az író mondja könyvéről: „Eltávolodtam a kortól is, amely megszült írónak, s a hajdani író-újszülöttől is -eltávolodtam, de egyiket sem tagadom meg. Valószínű, soha nem voltak azoknál alkalmatlanabb évek – békés évek -író indítására, de ez sem vád, és nem is mentség: az elindulás a pályához, a szárnypróbálgatás az életműhöz valamiképp hozzátartozik. Huszonöt év terméséből válogattam, az Eszmélet, a Vér és korom, az Ismerősök, a Lányszöktetés elbeszéléseiből és kötetben még nem szereplő, újabb írásaimból. Gondoltam arra a válogatásnál, hogy az írói pálya jellemző szakaszai képviselethez jussanak, s ugyancsak a jellemző műfaji változatok is. Egyetlen irodalmi riport is szerepel a kötetben, s éppen a címadó Perújrafelvétel; ebben a formájában első közlés. Jelentése – úgy érzem – tágabb érvényű, mint maga az eredeti történet: ellenfényt ad három nagy történelmi évtizedünknek és valamelyes motivációt egy írói pálya negyedszázadának is.”

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Perújrafelvétel
Alcím-
szemelvényEltávolodtam a kortól is, amely megszült írónak, s a hajdani író-újszülöttől is -eltávolodtam, de egyiket sem tagadom meg. Valószínű, soha nem voltak azoknál alkalmatlanabb évek - békés évek -író indítására, de ez sem vád, és nem is mentség: az elindulás a pályához, a szárnypróbálgatás az életműhöz valamiképp hozzátartozik.
Műfaj, típus, ,
Kiadási év-
Alakformáló torna
AlcímLábizmok, hasizmok, farizmok erősítése
szemelvényA könyv új megközelítésben szól olyan ismert témákról, mint az alakformálás, s annak is három leglátványosabb területéről, a has, a comb és a farizmok intenzív erősítéséről. Bemutatja a testmozgás funkcionális hatásait; milyen a szerkezetük és hogyan viselkednek izmaink; mi a helyes táplálkozás titka; számos gyakorlat pontos leírását; többféle edzésprogramot.
Műfaj, típus-
Kiadási év2010
Bevezetés a korszerű sporttáplálkozásba
Alcím-
szemelvény-
Műfaj, típus
Kiadási év2007
Irodalom IV.
AlcímA műszaki szakközépiskola és a szakközépiskola IV. osztálya számára
szemelvény

Az irodalomtankönyv negyedik kötetében szóba kerülő 20. századi művek, írók, jelenségek és összefüggések vizsgálatának, az olvasásnak a megkezdésekor hadd tegyünk néhány előzetes megjegyzést a könyvről!

Kiadó-
Műfaj, típus
Kiadási év1991
Betöltés...
termékek összehasonlitása