Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Tenger, varázsos tenger

Elérhetőség: 5-7 munkanap

4.50

A vicinális poros ablaka mögött egy falusi legény áll, még egy utolsó pillantást vet eddigi életének színterére, a szegény hegyvidéki falura, majd felszáll a naponta kétszer elhaladó városi vonatra. Ezzel kezdetét veszi a kalandok és a visszaemlékezések sora.

db
Kategóriák: , Szerző: Kiadó: Műfaj: ,
Formátum / Oldalszám: 21 cm x 13 cm, vászon, 174 oldal
Kiadási év: 1982

Szeme előtt elvonulnak a röghöz kötött parasztember nehéz munkában múló napjai, örömtelen gyermekkora, beteljesületlen szerelme, anyja, apja és tengerész nagybátyja emléke. Kilátástalanul sivár életében az édesapja levelei és a nagybátyja elbeszélései nyomán elképzelt tenger egy boldogabb, örömtelibb világ jelképévé vált. Olyannyira, hogy végül nem bír ellenállni a titokzatos, varázsos tenger hívásának, leszámol addigi életével, és útnak indul, hogy a vágyva vágyott tenger partján új életet kezdjen. Eljut-e vajon álmai tengeréhez, amely szelíden csillog a napfényben, haragosan tombol a viharban, karcsú hajókat ringat a hátán, vagy erősebbnek bizonyulnak a szülőföldhöz fűző kötelékek?

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Tenger, varázsos tenger
Alcím-
szemelvényA vicinális poros ablaka mögött egy falusi legény áll, még egy utolsó pillantást vet eddigi életének színterére, a szegény hegyvidéki falura, majd felszáll a naponta kétszer elhaladó városi vonatra. Ezzel kezdetét veszi a kalandok és a visszaemlékezések sora.
Műfaj, típus,
Kiadási év1982
Alakformáló torna
AlcímLábizmok, hasizmok, farizmok erősítése
szemelvényA könyv új megközelítésben szól olyan ismert témákról, mint az alakformálás, s annak is három leglátványosabb területéről, a has, a comb és a farizmok intenzív erősítéséről. Bemutatja a testmozgás funkcionális hatásait; milyen a szerkezetük és hogyan viselkednek izmaink; mi a helyes táplálkozás titka; számos gyakorlat pontos leírását; többféle edzésprogramot.
Műfaj, típus-
Kiadási év2010
Bevezetés a korszerű sporttáplálkozásba
Alcím-
szemelvény-
Műfaj, típus
Kiadási év2007
Irodalom IV.
AlcímA műszaki szakközépiskola és a szakközépiskola IV. osztálya számára
szemelvény

Az irodalomtankönyv negyedik kötetében szóba kerülő 20. századi művek, írók, jelenségek és összefüggések vizsgálatának, az olvasásnak a megkezdésekor hadd tegyünk néhány előzetes megjegyzést a könyvről!

Kiadó-
Műfaj, típus
Kiadási év1991
Betöltés...
termékek összehasonlitása