Előkészítés

Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

21 matek teszt

Matematikai tesztsorozatok felvételizőknek
Elérhetőség: 5-7 munkanap

2.30

Közgazdasági, pénzügyi, műszaki pályára készülőknek. Az egyetemi, főiskolai felvételizőknek ajánlott kötetünk 21-felépítésében és nehézségi fokában is a felvételi feladatsoroknak megfelelő – matematika feladatsort tartalmaz. Az anyag újszerűsége, hogy a feladatok megoldásait tesztszerűen, öt lehetséges válasz közül kell kiválasztani.

db
Kategóriák: , , , , Szerző: Kiadó: Műfaj:
Formátum / Oldalszám: 20x14 cm, papírkötés, 287 oldal
Illusztráció: fekete-fehér ábrákkal
Évfolyam / Korosztály: 5-12 évfolyam
Kiadási év: 1997

A kötet – melyet az Olvasó a kezében tart – 21 új, eddig még nem publikált feladatsort tartalmaz. Ezek a matematika közös érettségi-felvételi feladatsorokhoz hasonlóan 8-8 fokozatosan nehezedő feladatból állnak. A feladatok kitűzését követően 5-5 válaszlehetőséget közlünk, amelyek közül az egyetlen helyes megoldást kell kiválasztania a megoldónak. A feladatsorok ismertetése után a Megoldások című fejezetben mind a 168 feladatnak egy teljes értékű kidolgozása segíti az ellenőrzést, ill. az önálló munkát. A kötet harmadik része a helyes tesztválaszok gyűjteménye, amely alapján gyorsan elvégezhető a megoldások értékelése. A könyv végén a feladatok tematikus besorolása található meg, amely a célirányos készülést, gyakorlást teszi lehetővé. (A legtöbb feladat több típusba is beosztható, így egy-egy példa sorszáma több helyen szerepel.)

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: 21 matek teszt
AlcímMatematikai tesztsorozatok felvételizőknek
szemelvényKözgazdasági, pénzügyi, műszaki pályára készülőknek. Az egyetemi, főiskolai felvételizőknek ajánlott kötetünk 21-felépítésében és nehézségi fokában is a felvételi feladatsoroknak megfelelő - matematika feladatsort tartalmaz. Az anyag újszerűsége, hogy a feladatok megoldásait tesztszerűen, öt lehetséges válasz közül kell kiválasztani.
Szerző
Kiadási év1997
Faipari szakmai táblázatok és képletgyűjtemény
Alcím-
szemelvény-
Műfaj, típus-
Kiadási év2017
Alakformáló torna
AlcímLábizmok, hasizmok, farizmok erősítése
szemelvényA könyv új megközelítésben szól olyan ismert témákról, mint az alakformálás, s annak is három leglátványosabb területéről, a has, a comb és a farizmok intenzív erősítéséről. Bemutatja a testmozgás funkcionális hatásait; milyen a szerkezetük és hogyan viselkednek izmaink; mi a helyes táplálkozás titka; számos gyakorlat pontos leírását; többféle edzésprogramot.
Műfaj, típus-
Kiadási év2010
Bevezetés a korszerű sporttáplálkozásba
Alcím-
szemelvény-
Műfaj, típus
Kiadási év2007
Betöltés...
termékek összehasonlitása