Előkészítés

Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Zűrutazások III.

Iskola - Zelemér, a zűrutazó vakondoki kalandjai
Elérhetőség: 5-7 munkanap

4.00

Interaktív beszélgetőkönyv kisiskolásoknak az iskolai gondokról, úgy mint suliundor, pikkelő tanár, barátkozási nehézségek, konfliktusok, csúfolódás és kiközösítés.

db
Kategóriák: , , Szerző: Kiadó:
Formátum / Oldalszám: B5, cérnafűzött, keménytáblás, 36
Kiadási év: 2016

Zelemér, a vakondoki mentőautójával, M-patikával zŰR körüli útjukat rója, miközben lépten-nyomon bajban lévő gyerekekkel találkozik. Szerencsére Zelemérnek jöhet minden ami érzelem, megértést és vígaszt nyújtó szavaitól újra könnyűvé válik a gyermeki lét.

E kötet témái: Utálok suliba járni! – Pikkel rám a tanár – Nem leszek többé a barátod! – Bántanak a társaim – Ki vagyok közösítve

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Zűrutazások III.
AlcímIskola - Zelemér, a zűrutazó vakondoki kalandjai
szemelvényInteraktív beszélgetőkönyv kisiskolásoknak az iskolai gondokról, úgy mint suliundor, pikkelő tanár, barátkozási nehézségek, konfliktusok, csúfolódás és kiközösítés.
Műfaj, típus-
Kiadási év2016
Művészetek báb- és drámajátékkal II.
Alcímprojektfüzet 2. osztályosoknak
szemelvényA füzetekbe szerkesztett vizuális és verbális tananyag a mesék világába és a teremtő fantázia birodalmába vezeti el a gyerekeket, az életkori sajátosságokat figyelembe véve.
Műfaj, típus
Kiadási év2010
Művészetek báb- és drámajátékkal
Alcímprojektfüzet 1. osztályosoknak
szemelvényA „Gesztenyefa palota” Művészetek báb- és drámajátékkal projekt füzet - kiadónk új fejlesztésű, kompetencia alapú taneszközrendszerének és oktatási programjának elemeként - a „Betűn innen, betűn túl” Ábécés olvasókönyvhöz készült, de önállóan is használható, hiánypótló és a piacon egyedülálló kiadvány.
Műfaj, típus
Kiadási év2010
Szótekerő
Alcímgyakorlatok olvasási, helyesírási gondokkal küzdőknek
szemelvényLovász Gabriella gyakorlókönyve az olvasási, helyesírási, és nyelvtanulási nehézségekkel küzdő gyerekeknek kínál segítséget.
Kiadási év2009
Betöltés...
termékek összehasonlitása