Előkészítés

Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Garabonci Gréti nagy titka

Garabonci Gréti 1.
Elérhetőség: 5-7 munkanap

7.70

Garabonci Gréti első ránézésre olyan, mint a többi nyolcéves kislány, ám van egy nagy titka: tud varázsolni. Bár a legszívesebben sokszor használná a képességét, főleg Rongál Rozalinda ellen, megtanulja élni az átlagos gyerekek életét.

db
Kategóriák: , , , , Szerző: Kiadó:
Formátum / Oldalszám: 135x186 mm, keménytábla, cérnafűzött, 124 oldal
Illusztráció: Priscilla Burris rajzai
Évfolyam / Korosztály: 6-10 éveseknek
Kiadási év: 2017

Ismerkedj meg Grétivel!

Gréti szereti a palacsintát. Folyton piszkálja az öccsét, Gerit. Nem akar iskolába járni. Olyan, mint bármelyik másik nyolcéves gyerek… kivéve, hogy Garabonci Grétinek vagy egy titka. Egy NAGY titka.

Könnyen olvasható szöveg sok illusztrációval első olvasóknak

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Garabonci Gréti nagy titka
AlcímGarabonci Gréti 1.
szemelvényGarabonci Gréti első ránézésre olyan, mint a többi nyolcéves kislány, ám van egy nagy titka: tud varázsolni. Bár a legszívesebben sokszor használná a képességét, főleg Rongál Rozalinda ellen, megtanulja élni az átlagos gyerekek életét.
Műfaj, típus-
Kiadási év2017
A matematika tanítása az alsó tagozaton
Alcím-
szemelvényA tankönyv a tanító szakos hallgatók matematika-tantárgypedagógia c. tantárgyához készült, az általános iskola 1–4. évfolyamának matematika-tananyagát és az ehhez kapcsolódó alapvető módszertani ismereteket tartalmazza tömör, tanulható és számon kérhető formában. A szerzők szerint a matematika-tantárgypedagógia hídszerepet tölt be a tanító szakos hallgatók képzésében. Az elméleti matematikai ismeretek és az alsó tagozaton tanítandó ismeretek közötti összefüggéseket vizsgálják.
Kiadási év2013
Ének-zene tankönyv I.
Alcím1. osztályosoknak
szemelvényA dalok tartalmilag a tanulók életvilágából vett hétköznapi és ünnepi szokásokhoz kapcsolódnak, az életkori sajátosságokat figyelembe véve.
Kiadó-
Műfaj, típus-
Kiadási év2008
Művészetek báb- és drámajátékkal II.
Alcímprojektfüzet 2. osztályosoknak
szemelvényA füzetekbe szerkesztett vizuális és verbális tananyag a mesék világába és a teremtő fantázia birodalmába vezeti el a gyerekeket, az életkori sajátosságokat figyelembe véve.
Műfaj, típus
Kiadási év2010
Betöltés...
termékek összehasonlitása