Előkészítés

Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Séták a természetben

A tavak élővilága
Elérhetőség: 5-7 munkanap

5.80

Sorozatunk első kötetében a biológiatanár, Feri bácsi kirándulni viszi a gyerekeket a halastavakhoz. Laura, Gergő, Ádám, Pista és a többi gyerek sétája a természetben sok izgalmas felfedezést tartogat számukra.

db
Kategóriák: , , , Szerzők: , Kiadó:
Formátum / Oldalszám: A4, keménytáblás, 64
Illusztráció: színes illusztrációkkal
Kiadási év: 2014

Tanácsot kapnak Feri bácsitól a ház körüli kertet felásó vakond távoltartására, megértik, hogy miért nem „rossz” a kakukk viselkedése, találkoznak tetszhalott siklóval, és meghallgatják a nádasban a kékbegy énekét. Fokozatosan rádöbbennek, hogy a természetben semmi sincs ok nélkül, és hogy kirándulni jó.

Részlet a könyvből:
“A természetismeret szakkörösök a tanár, Feri bácsi körül gyülekeztek, izgatottan várták, mit sikerült elintéznie a tervezett kirándulással kapcsolatban.
– Jó hírem van, gyerekek – a tanár mosolygott -, beszéltem a tógazdaság vezetőjével, és ő engedélyezte, hogy tanulmányi kirándulást tegyünk a halastavaknál.
– Hurrá! – kiáltották a gyerekek egyszerre.
– Azt hiszem, hasznos lesz ez a kirándulás – folytatta Feri bácsi -, hiszen nemrég éppen a vizek, a folyók és a tavak élővilágáról tanultunk. Most majd sok mindent láthattok élőben is.”

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Séták a természetben
AlcímA tavak élővilága
szemelvénySorozatunk első kötetében a biológiatanár, Feri bácsi kirándulni viszi a gyerekeket a halastavakhoz. Laura, Gergő, Ádám, Pista és a többi gyerek sétája a természetben sok izgalmas felfedezést tartogat számukra.
Műfaj, típus-
Kiadási év2014
Bohókás ABC
Alcím-
szemelvényA szerző rímekbe szedett, vidám verseivel invitálja a gyerekeket a betűk birodalmába. A csengő rímek, a dallamos sorok játékosan segítik a betűk elsajátítását számukra. A kötet kiválóan alkalmas a betűtanítás során az óra eleji motiválásra, vagy az éppen tanult betű kikerestetésére. Így a könyv jól használható szabadidőben és tanórákon egyaránt.
Műfaj, típus
Kiadási év2015
Barátom, Gombocska
AlcímÉs a mágikus levelek története
szemelvényA történet hősei az elveszett, elfeledett vagy kiöregedett plüssállatok nemcsak a gyerekek szívében élnek tovább, hanem saját bolygójukon, a Plüss Planétán is. Itt minden plüssből van, és a játékállatok megelevenednek. Mozognak, beszélnek, és lelkesen leveleznek a gyerekekkel. Gombocska, a plüssmackó - aki a fülében díszelgő gombról kapta nevét - szintén itt él, miután Fanni elvesztette őt biciklizés közben.
Szerző
Műfaj, típus
Kiadási év2006
Beszéd utca
Alcím-
szemelvényIllés Györgyi beszédoktatási módszere a logopédia, kommunikáció, zene, mozgás és fantázia fejlesztésének összhangjára épül, amely kisgyermekkortól segíthet a kommunikációs készségek fejlesztésében.A neves logopédus kedves meséken és kreatív, szórakoztató. A kötet szülőknek és szakembereknek egyaránt nagy segítség lehet: segítségével javítható a gyermek beszédhibája, emellett sikeres kommunikációját, szabatos önkifejezési képességét is megalapozhatjuk.
Műfaj, típus
Kiadási év2014
Betöltés...
termékek összehasonlitása