Előkészítés

Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

4 találat megjelenítése

Megjelenítve 1 - 4 a 4-ból.
Figyelmébe Akció
0 5-ből

Alakformáló torna

5.70 3.99
A könyv új megközelítésben szól olyan ismert témákról, mint az alakformálás, s annak is három leglátványosabb területéről, a has, a comb és a farizmok intenzív erősítéséről. Bemutatja a testmozgás funkcionális hatásait; milyen a szerkezetük és hogyan viselkednek izmaink; mi a helyes táplálkozás titka; számos gyakorlat pontos leírását; többféle edzésprogramot.
Figyelmébe Akció
0 5-ből

Bevezetés a korszerű sporttáplálkozásba

5.90 4.13
Tartalom Bevezető gondolatok 7 1. A sporttáplálkozás alapjai 11 1.1. Sport – egészség – táplálkozás 11 1.2. Táplálkozástani alapok, a táplálék útja a szervezetben 13 1.3. Sporttáplálkozás, mint a táplálkozástan
Akció
0 5-ből

Nemcsak a szépség kedvéért

3.00 2.10
A Münchenben dolgozó kitűnő plasztikai sebész, Dr. Robert Lovas sok ezer beavatkozás elvégzése után vállalkozott arra, hogy bemutassa, milyen szépítő sebészeti beavatkozások vannak, hogyan végzik a műtéteket, és milyen eredmények várhatók.
Akció
0 5-ből

Lelki köldökzsinór

12.50 8.75
Napjainkra tényszerűen bebizonyosodott, hogy az ember lelki élete nem a születés, hanem a fogantatás pillanatával kezdődik. Létezik olyan módszer, az anya-magzat kapcsolatanalízis, amelynek segítségével az édesanyák és méhükben növekedő babájuk között egyfajta láthatatlan kötelék, lelki köldökzsinór jön létre.
Betöltés...
termékek összehasonlitása