Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

5 találat megjelenítése

Megjelenítve 1 - 5 a 5-ból.
0 5-ből

Állatosdi

4.40
Szerepjátékokat kínál Gabnai Katalin könyve, farsangi délutánokon, iskolai rendezvényeken, de akár otthon, vagy születésnapon is könnyen eljátszható, előadható rövid műsorokat. Van köztük olyan, amelyhez elég két-három szereplő, de található a gyűjteményben olyan darab is, amelyet nyolcan-tízen is játszhatnak.
0 5-ből

A világrendszerek kialakulása

4.00
A könyv címe: A világrendszerek kialakulása, alcím: Oktatási segédlet a földrajz tanításához Dr. Veresegyházi Béla (Szerző), Dr. Kürti György (Lektor), Dr. Tóth József (Lektor) Kiadó: Szaktudás Kiadó Ház A kiadás helye: Budapest A kiadás éve: 1993 Sorozatcím: PSZM Projekt ISBN-szám: 963-7862-935
0 5-ből

A könyv és birodalma

1.50
A könyv és birodalma című tanulási segédlethez tartozó Feladatgyűjtemény anyaga a szerző többéves tanári munkájának felhasználásával készült. A feladatok csak élő könyvtári környezetben alkalmazhatók eredményesen, hiszen a könyv- és könyvtárhasználat tanításához nyújtanak a pedagógusoknak segítséget.
0 5-ből

Mozgás – öröm a szabadban

5.00
Óvodáink külső körülményeikben és tartalmi munkájukban - a csoportszobában és a szabad levegőn - a fejlődés jelentős, bár sokszor ellentmondásokkal is terhes útját járták be. Az óvodák udvarának átalakulása a külső szemlélő számára is megmutatkozik, látva ezek nagy részének színes felszerelési tárgyait.
0 5-ből

Nevelés az óvodában verssel, mesével

2.00
Tartalomból: A mesélés, verselés helye a nevelési folyamatban, A mese és vers a kiscsoportban, Kiscsoportosoknak (3-4 éveseknek) ajánlott mondókák, versek, mesék, Mese-vers a középső csoportban, Középsősöknek (4-5 éveseknek) való versek és mesék, Mese és vers a nagycsoportban
Betöltés...
termékek összehasonlitása