Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

5 találat megjelenítése

Megjelenítve 1 - 5 a 5-ból.
0 5-ből

Ünnepeljünk!

2.50
Ünnepeljünk, szólít fel a gyűjtemény címe, s egyben azt is sugallja, lépjünk ki a hétköznapok világából. A külsőségek mellett a zene az, amely természeténél fogva leginkább képes arra, hogy meghatározza vagy kiemelje egy-egy ünnepi esemény alaphangulatát. 
0 5-ből

Tiszán innen Dunán túl

3.00
A 150 népdal összeválogatásánál gyakorlati és pedagógiai szempontokat egyaránt érvényre juttattunk. A népdalok szövegtartalmi összeállításában felöleltük a magyar nép történelmének és életének különböző megnyilvánulásait: a jobbágyság panaszos hangját, katonadalokat, népünk szabadságvágyát, szerelmi dalokat, virágénekeket, valamint játékos, vidám táncdalokat.
0 5-ből

Százszorszép. 100 magyar népdal

3.00
Kodály Zoltán gyűjtéséből és bevezetőjével.
0 5-ből

Viola

3.00
tartalomból: "A kapumban egy kerek almafácska", "Aki a babáját", "A kolonyi patakokba", "A koppányi hegyek alatt", "A mi házunk tetején, "Amoda megy", "András nap után az idő", "Apró szeme van a kukoricának", "Azért, hogy a szeretőm elhagyott", "Az, ki legény"
0 5-ből

111 dal úttörőknek

3.00
"Mint a mókus fenn a fán, az úttörő oly vidám" - hangzik egyre több helyen hazánkban a táborozó, kiránduló, próbázó úttörők éneke. Nektek, dalos kedvű, vidám úttörőknek ajánljuk ezt a 111 dalt.
Betöltés...
termékek összehasonlitása