Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

3 találat megjelenítése

Megjelenítve 1 - 3 a 3-ból.
0 5-ből

A számvitel alapjai

13.90
A példatárat ajánljuk a BGE hallgatóin kívül a mérlegképes könyvelői, a pénzügyi és számviteli ügyintézői és a vállalkozási és bérügyintézői képzések résztvevőinek, valamint minden olyan hallgatónak, aki először próbál eligazodni a számvitel szövevényes útvesztőjében.
0 5-ből

Pénzügyi és vállalkozási ismeretek

6.80
A tankönyv segítségével a tanulók megismerik mind az alkalmazottként történő munkavégzés, mind a saját vállalkozásban végzett munka előnyeit, hátrányait. A diákok betekintést nyernek a vállalkozások világába is. Saját üzleti terv kidolgozásával a tanulók elsajátítják a vállalkozások alapításának legfontosabb lépéseit, aktuális szabályait, a legfontosabb nyilvántartásokat, a költségkalkuláció, az eredmény-meghatározás módját.
0 5-ből

Gazdasági és pénzügyi kultúra II.

9.20
A Gazdasági és pénzügyi kultúra II. tantárgy célja, hogy megalapozza a tanulók gazdálkodási, pénzügyi ismereteit, és fejlessze a témához kapcsolódó sajátos kompetenciákat. A gazdaság és a pénz világának ismerete nélkülözhetetlen a diákok sikeres felnőtt életéhez, a gazdasági jellegű döntések meghozatalához.
Betöltés...
termékek összehasonlitása