Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

7 találat megjelenítése

Megjelenítve 1 - 7 a 7-ból.
0 5-ből

Szereléstechnológiák

5.70
A tankönyv a gépgyártástechnológiai technikus négy könyvből álló tananyagcsomagjába illeszkedve, a 108/4.2/0276-06 Szereléstechnológiák tananyagegységhez készült.
0 5-ből

Központifűtés – és csőhálózatszerelő feladatok

8.00
A tankönyv a Központifűtés- és csőhálózat-szerelő szakképesítés speciális szakmai moduljához, a 0107-06 Központifűtés- és csőhálózat-szerelő feladatokhoz készült.
0 5-ből

Kerékpárszerelési i smeretek

23.20
A tankönyv a Kerékpárszerelő szakképesítéshez készült, elsősorban a speciális szakiskolák számára, a tanulásban akadályozott tanulóknak adaptált központi program alapján. Összhangban van a nevezett szakképesítés szakmai és vizsgáztatási követelményeivel. Természetesen jól alkalmazható a szakiskolákban is, különösen az olvasási nehézséggel és szövegértéssel küzdő tanulók esetében.
0 5-ből

CNC forgácsolás 1. CNC programszerkesztés

6.50
A könyv a gépi forgácsolók 0264-06 Gépi forgácsoló feladatok modulján belül az 5.1 és a 6.1 tananyagelemekhez készült.
Figyelmébe
0 5-ből

Anyagvizsgálatok és geometriai mérések

7.70
A tankönyv az Anyagvizsgálatok és geometriai mérések című modulhoz készült. A tankönyv tartalmazza a gépi forgácsoló, ipari gépész, járműipari fémalkatrész-gyártó és a szerszámkészítő szakmákban használatos anyagok tulajdonságait, az anyagvizsgálatokat és a geometriai méréseket. A szak-mai ismeretek között megtalálható gyakorlatok és feladatok elvégzésével fejleszthetők a képzésben résztvevők készségei, képességei és könnyen kialakíthatók speciális szakmai kompetenciáik. A fejezetek elején lévő esetfelvetések és...
Figyelmébe
0 5-ből

Általános csőszerelési feladatok

4.95
Fülszöveg A tankönyv az Épületgépészeti csőhálózat- és berendezésszerelő szakképesítés, valamennyi elágazásában szereplő 095/0095-06 Általános csőszerelési feladatok modulhoz íródott. Elsősorban az iskolarendszerű képzésben résztvevő tanulóknak, de a tanfolyami oktatásban résztvevők számára is készült. A tankönyv célja, hogy a tanulók megismerkedjenek az épületgépészeti szerelési területen általánosan szükséges szerelés előkészítési és kiegészítő ismeretekkel: az épületszerkezetekkel, építőanyagokkal, épületgépészeti rendszerek alapjaival. Elsajátíthatják a munkájuk során...
0 5-ből

Épületgépészeti alapfogalmak

10.80
A könyv az épületgépészeti feladatokhoz szükséges általános fizikai, hőtani és áramlástani ismereteket tárgyalja: a hőjelenségekkel kapcsolatos energiaátalakulásokat, a hő terjedésének módjait, a folyadékok és a gázok mechanikáját, a tüzeléstechnika alapfogalmait.
Betöltés...
termékek összehasonlitása