Előkészítés

Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

1–25 -ig terjedő találatok megjelenítése a 58 -ból

Megjelenítve 1 - 25 a 58-ból.
Figyelmébe
0 5-ből

Barangolj a szavakkal!

45.00
A Barangolj a szavakkal társasjáték egyesíti a felhőtlen játék, a közös családi kikapcsolódás és a fejlesztő tanulás előnyeit. Hatékonyan, ugyanakkor mégis szórakoztatóan fejleszti a gyerekek olvasási képességét, és gondolkodását.
Figyelmébe Akció
0 5-ből

Alakformáló torna

5.70 3.99
A könyv új megközelítésben szól olyan ismert témákról, mint az alakformálás, s annak is három leglátványosabb területéről, a has, a comb és a farizmok intenzív erősítéséről. Bemutatja a testmozgás funkcionális hatásait; milyen a szerkezetük és hogyan viselkednek izmaink; mi a helyes táplálkozás titka; számos gyakorlat pontos leírását; többféle edzésprogramot.
Figyelmébe Akció
0 5-ből

Bevezetés a korszerű sporttáplálkozásba

5.90 4.13
Tartalom Bevezető gondolatok 7 1. A sporttáplálkozás alapjai 11 1.1. Sport – egészség – táplálkozás 11 1.2. Táplálkozástani alapok, a táplálék útja a szervezetben 13 1.3. Sporttáplálkozás, mint a táplálkozástan
Figyelmébe
0 5-ből

Óvodai szuper ritmuskészlet műanyag ládikában

213.00
Óvodai szuper ritmuskészlet műanyag ládikában30 db hangszerrel, ütővelTartalma:1 db sárkánytorok,1 db tamburin (20 cm),1 db csengettyűkoszorú,4 db rázótojás, 4 pár claves,1 db fadob keményfából,1 db fa-guiro, 1 db 4 hangú fadob,1 pár mini-maracas,2 db nyeles csengettyűrúd,2 db dupla csengettyű-rúd,1 db nyeles kasztanyetta,4 db fakasztanyetta,1 db csengettyűkoszorú fanyéllel,1 db műanyag-csengettyűkoszorú,2 pár ujj-cintányér,1 db triangulum (15 cm),1 db triangulum (10 cm)1 db...
Figyelmébe
0 5-ből

18 Közlekedési tábla

29.50
A táblákkal egy teljes közlekedési szituációt modellezhetünk,ha azt pl. egy papírra rárajzolják a gyerekek. A készlet tartalmazza a 18 legfontosabb közlekedési jelet.
Figyelmébe
0 5-ből

Kalóz ABC mágneses betűbox Magyar

22.00
A Kalóz ABC boksz erősen motiválja a tanulókat. Lelkesen raknak ki új szavakat, rövidke mondatokat. Ehhez kikeresik a megfelelő betűt az ABC-ből és nekilátnak a szavak lerakásának. A mágneses kis és nagybetűk gumiszerű anyagból készültek, kellemes, puha fogásúak, emellett igen tartósak is. Felületük fényes, keményebb műanyaggal bevont. A fém, mágneses boksz fedő és hátlapján még a munkalapokon keresztül is megtapadnak...
Figyelmébe
0 5-ből

Kalóz ABC mágneses betűbox + munkalapok Magyar

29.30
Tartalma: 1 db Kalóz ABC, 1 db Kalóz ABC tanulói munkalapok.
Figyelmébe
0 5-ből

Rakásolható Geotábla – kétoldalú, 20 cm

6.90
Kétoldalú, 20 cm-es tábla a testek síkban történő ábrázolásához és síkidomok bemutatásához.Rakásolható, ezáltal kevesebb helyet foglal tároláskor és kényelmesebben szállítható. A Geotábla egyik oldalán 121 db négyzetrácsosan elhelyezett kis tüske van. A diákok a gumigyűrűkkel síkidomokat, kerületet, területet, szögeket hasonlíthatnak egymással össze. A Geotábla hátoldalán a kis tüskék négyzetrácsa ferdén elhelyezett, ami lehetővé teszi, hogy a tanulók térbeli testeket síkban...
Figyelmébe
0 5-ből

Cubo – feladatkártya csomag – 1-8 db kockához

7.95
Figyeld meg és építsd fel!A 2 - 5. feladatkártyákon 3 féle ábrázolás figyelhető meg: szemközti, oldalsó és felülnézeti. Míg az 1. feladatkártyán - mely a legegyszerűbb feladatokat tartalmazza - térben figyelhető meg az építmény.Kockákkal kell építkezni a négyzetrácsos alapon, önellenőrzésképpen azonban a feladatkártya hátlapján látható a 3 dimenziós elkészült épület képe. Minden feladatkártya-csomag 10 db kétoldalú kártyát,2 db négyzetrácsos kártyát...
Figyelmébe
0 5-ből

Cubo fakockák, 150 db, 2 cm

24.30
A gyerekek térlátását erőteljesen fejleszti építkezés közben. Először építsenek diákjai figurákat, utána megadott geometriai formákat. Gondolkozzanak síkban, aztán térben is, előre megszabott keretben. A kockák mérete pontosan megegyezik a lent látható Cubo-kártyákkal. A 2 cm-es natúr fakockákat a gyerekek kifesthetik, vagy egymással összeragaszthatják. A 150 db kockát egy praktikus, csavaros fedelű tároló dobozban szállítjuk.
Figyelmébe
0 5-ből

Óriás ritmuskészlet

390.00
Elegendő mennyiség nagy osztályok számára is. Ajánljuk tánc és zene ritmusainak gyakorlására. Az óriási doboznak köszönhetően a hangszereket könnyű áthelyezni.  
Figyelmébe
0 5-ből

Festőállvány Daler-Rowney Simply – fa doboz

39.00
Asztali festőállvány fa doboz kivitelben, használható mint hordozható fa bőrönd.Tömege: 1,2 kg.A vászon maximális magassága: 43 cm.
Figyelmébe
0 5-ből

Természetmegfigyelő készlet

29.30
Praktikus megfigyelőkészlet vízi élőlények méretének összehasonlításához, vizsgálatához. 1 nagy megfigyelő tartály nagyítós tetővel (29 cm magas, 15 cm átmérővel, fogóval), 1 nagy megfigyelő nagyítóval, 1 kiemelővel, nyéllel, 1 széles csipesz.
Figyelmébe
0 5-ből

Tanári demonstrációs óra

34.50
41 cm-es mágneses demonstrációs óra, amely stabilan a táblára helyezhető. A mutatókat kézzel lehet forgatni. A kismutató automatikusan követi a nagymutató mozgását. A tanulók a hátsó padsorból is jól láthatják.
Figyelmébe
0 5-ből

Az idő mágnestáblán

105.00
A napi tevékenységhez kapcsolódva teljes módszert nyújt az időbeli fogalmak megismeréséhez, az óra működésének és leolvasásának elsajátításához.
Figyelmébe
0 5-ből

Háziállatok számoló

22.00
6 fajta felnőtt és kisállat, 6 különböző színben (két méretben). Puha műanyagból készült figurák 2,5 cm-es és 4,5 cm-es méretben. A figurák műanyag tárolóban érkeznek.Tartalma: 72 db
0 5-ből

Szortírozótálkák

6.00
A műanyag tálkák ideális kiegészítői a szortírozó vagy számolásos feladatoknak.A készlet tartalmaz: egy-egy kék, sárga, narancssárga és zöld színű tálkát.
Figyelmébe
0 5-ből

Kocka habszivacsból pontokkal

13.50
Bevonat nélkül 16cm magas, habszivacs narancssárga kocka.
0 5-ből

Számoló kocka – vegyes színű

15.50
Termékleírás:100 darab lyukas kocka, 1,7 cm élhosszúság.A lyukas kockák minden oldaluk felől összeilleszthetők.Ezt a játékot nehéz nem észrevenni! Az általános iskolákban már régóta használják a mennyiségek, számkörök, összehasonlítás, számok, számolás és térbeli tájékozódás gyakorlására és tanítására.Mit tanulmányozhatunk a lyukas kockákkal?* számokat* számításokat* építkezést és mérést* mennyiségek megértését* síkidomokat, formákat* nagyobb, kisebb, egyforma: a különböző magasságú tornyocskák szemléltetik a matematikai jeleket...
0 5-ből

Kocka habszivacsból pontokkal

13.50
Bevonat nélkül 16 cm magas, habszivacs piros kocka.
0 5-ből

Acéltábla keretben

11.50
Minden mágneses tanulói eszköz (pl. mágneses számok) jól használható a táblán. A fehér felület írható és szárazon törölhető.Méret: 40 x 28 cm.
0 5-ből

Dominó (kicsi)

1.50
A játék kiválóan alkalmas tárgyak, formák és képek felismerésére, a koncentráció és a logikus gondolkodás fejlesztésére. Segít a siker és kudarctűrő képesség fejlesztésében.Játékosok száma: 2-5 főTartalom: 28 db
Figyelmébe
0 5-ből

Demonstrációs helyiérték számoló

59.60
Ezzel a hasznos taneszközzel a gyerekek játékosan nyerhetnek bepillantást a tízes számrendszerbe, és helyi érték- rendszer számainak írásmódját is megtanulhatják.
0 5-ből

Mágneses számok

12.80
32 szám és 5 számjel rétegelt fából. Különböző színekben. A számok teljes hátlapja mágneses anyaggal bevont a jobb tapadás érdekében. Mindez műanyag tetejű fadobozba csomagolva.
0 5-ből

Kék piros rudak

77.50
Bevezetés számolásba és a számfogalmakba 1-10-ig. A rudacskák színei felváltva pirosra és kékre festettek. A legrövidebb rudacska 10 cm, míg a leghosszabb 100 cm.
Betöltés...
termékek összehasonlitása