Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

6 találat megjelenítése

Megjelenítve 1 - 6 a 6-ból.
0 5-ből

Pálcás-golyós geometriai építőkészlet

60.00
A tanulók saját geometriai alakzatokat építhetnek. A többféle pálcahosszúság változatos formavilágot eredményezhet. A készlet összeállításánál a gyártók törekedtek arra, hogy minél több geometriai test legyen építhető egy készletből.
0 5-ből

Geometriai építőkészlet

33.60
A tanulók alkossanak testeket, majd terítsék ki - azaz alkossák meg a felületi modelljüket. Építés közben számos szabályszerűséggel találkoznak, melyet ezt követően sokkal könnyebben értenek meg, amikor a füzetben való számolásról van szó. A kész modellek a színes elemeknek köszönhetően távolról is jól láthatóak, ezért tanári bemutatásra is alkalmasak.
Figyelmébe
0 5-ből

Rakásolható Geotábla – kétoldalú, 20 cm

6.90
Kétoldalú, 20 cm-es tábla a testek síkban történő ábrázolásához és síkidomok bemutatásához.Rakásolható, ezáltal kevesebb helyet foglal tároláskor és kényelmesebben szállítható. A Geotábla egyik oldalán 121 db négyzetrácsosan elhelyezett kis tüske van. A diákok a gumigyűrűkkel síkidomokat, kerületet, területet, szögeket hasonlíthatnak egymással össze. A Geotábla hátoldalán a kis tüskék négyzetrácsa ferdén elhelyezett, ami lehetővé teszi, hogy a tanulók térbeli testeket síkban...
Figyelmébe
0 5-ből

Cubo – feladatkártya csomag – 1-8 db kockához

7.95
Figyeld meg és építsd fel!A 2 - 5. feladatkártyákon 3 féle ábrázolás figyelhető meg: szemközti, oldalsó és felülnézeti. Míg az 1. feladatkártyán - mely a legegyszerűbb feladatokat tartalmazza - térben figyelhető meg az építmény.Kockákkal kell építkezni a négyzetrácsos alapon, önellenőrzésképpen azonban a feladatkártya hátlapján látható a 3 dimenziós elkészült épület képe. Minden feladatkártya-csomag 10 db kétoldalú kártyát,2 db négyzetrácsos kártyát...
Figyelmébe
0 5-ből

Cubo fakockák, 150 db, 2 cm

24.30
A gyerekek térlátását erőteljesen fejleszti építkezés közben. Először építsenek diákjai figurákat, utána megadott geometriai formákat. Gondolkozzanak síkban, aztán térben is, előre megszabott keretben. A kockák mérete pontosan megegyezik a lent látható Cubo-kártyákkal. A 2 cm-es natúr fakockákat a gyerekek kifesthetik, vagy egymással összeragaszthatják. A 150 db kockát egy praktikus, csavaros fedelű tároló dobozban szállítjuk.
0 5-ből

Formafelismerő zsák

25.60
Tapintó-érzékelő készlet 9 pár geometriai testtel. Fejleszti a taktilis készségeket, e közben a gyermekek megismerkednek az alapvető geometriai formákkal. Rajzsablonnak vagy modellnek is használhatóak.
Betöltés...
termékek összehasonlitása