Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

20 találat megjelenítése

Megjelenítve 1 - 20 a 20-ból.
0 5-ből

Érzések képsorozat

49.00
A rövid történetek mindennapi eseményeket mutatnak be, melyek érzelmeket váltottak ki. Pl. versenyfutás után dobogós helyezés, bánat az elszabadult papagáj után, izgalom és csodálkozás a trapézmutatvány alatt a cirkuszban és más történetek. Minden történetben egy-két szereplő van és a történet befejezésekor, közelről láthatjuk az arcán tükröződő érzelmeket.
0 5-ből

Játék az ujjakkal

12.00
A játék alkalmas a tapintás és a látás fejlesztésére. A gyerekek feladata, hogy az ujjaikkal alulról kirakják a golyócskákat a minta szerint.
0 5-ből

Állatok élőhelyei

41.30
A Földgömb segítségével megismerhetjük az egyes állatfajok élőhelyeit, a legnépszerűbb fajok illusztrációival. Jelölve vannak a kontinensek, a tengerek, az erdők, a hegyek, a dzsungelek. Megismerkedhetünk például Indiában a királykobrával vagy Kanadában a bivallyal. Fedezd fel a Földünket!
0 5-ből

Nagy gyöngykészlet

48.30
250 db gyöngy, 6 különböző forma, 5 különböző szín, 8 zsinórral.
0 5-ből

Bogyó és Babóca erdei kirándulás

17.00
Indulhat a vidám kirándulás! Sok élményt rejteget az erdei út, amíg elérkezünk a fagyizóhoz. Vajon ki lesz a legügyesebb, ki kóstolhatja meg elsőnek Frici finomságait A könnyen érthető mégis izgalmas Bogyó és Babóca: Erdei kirándulás társasjáték Bogyó és Babóca mesevilágába varázsolja a gyerekeket.
0 5-ből

Hol laknak az állatok

32.00
Ezzel a párosító játékkal a gyerekek megtanulják hol élnek az állatok: a tanyán, a dzsungelben, a sivatagban, az északi, illetve a déli sarkon, vagy a víz alatt.
0 5-ből

Nagy bábkészlet

373.00
42 db kesztyűs báb, legkedvesebb meséinkhez, praktikus, tárolódobozban. bagoly, bárány, béka, cica, csacsi, farkas, fifi kutya, gólya, kacsa, kakas, liba, madárfészek, malac 3 db, nyuszi, oroszlán , őzike, rénszarvas, róka, sárkány, tyúkanyó, anyuka, apuka, boszorkány, hóember, hófehérke, király, királyfi, királylány, királynő, kisfiú, kislány, manó, nagyanyó, nagypapa, öreg törpe, piroska, szolga, télapó, tündér, vadász
0 5-ből

Egészséges táplálkozás – Közlekedési lámpa

29.90
A kártyák segítségével könnyen elmagyarázhatjuk, hogy mely ételekből mennyit fogyaszthatunk és azok milyen hatással vannak az egészségünkre. A gyerekek kiválaszthatják az egészséges ételeket, melyeket gyakran fogyaszthatunk, azokat, melyeket ritkábban ehetünk, de nagyon sok fontos tápanyagot tartalmaznak, illetve azokat, melyeket érdemes csak ritkán fogyasztani, hiszen elhízáshoz vezethet, ha túl sokat eszünk belőlük.
0 5-ből

Sokszínű fűzős betűkészlet

23.10
Hogy néz ki a nevem? Milyen betűket használjak? Pirossal vagy kékkel írjam, hogy Kata? Nyakláncot csináljak inkább vagy karkötőt? Zseníliadrótra, vagy hímző cérnára fűzve a gyerekek kis kiegészítőket fűzhetnek maguknak. Játék közben ismerkednek a betűkkel és fejlődik a szem-kéz koordinációjuk. 288 db-os szett.
0 5-ből

Swing labda

10.20
Ki talál vissza a labdával a gyűrűbe? A gumis zsinór segítségével a gyerekek nagyszerűen fejleszthetik az ügyességüket, a gyorsaságukat, a szem-kéz koordinációt.
0 5-ből

Kockakészlet kofferben

57.00
Számolás, gyakorlás, játék - a segédeszköz korlátlan lehetőségeket nyújt hozzá. 162 db kocka praktikus bőröndben, kényelmesen bevihető az osztályba. A kockák áttekinthetően vannak elrendezve a bőröndben.
0 5-ből

Táplálkozási piramis

126.50
• műanyag dobozban, 91 mágneses elemmel • Mennyi gyümölcsöt egyek naponta • Egészséges a limonádé • Hogy néz ki a nektarin
0 5-ből

Uzsonnás doboz

15.90
Az Uzsonnás doboz egy újabb társasjáték, ami az egészséges táplálkozás alapjaival foglalkozik! A játék célja, hogy a gyerekek kiválasszák az egészséges ételeket a kártyák közül, és megtöltsék velük dobozukat. A haladók számára már az igazi uzsonna elkészítése sem jelent majd akadályt! Keresd az egészséges ételeket és töltsd meg vele az uzsonnás dobozod. A készlet tartalma: 4 szétszedett tábla, 24 képkártya.
0 5-ből

Fújócska-lottó

43.20
Logopédia játékos oktatásához elengedhetetlen! Szórakoztató tréning, amivel a gyerekek fejlesztik a beszédkészségüket és gyakorolhatják a helyes légzést.
0 5-ből

Mozgáspiramis

30.60
Színes és mágneses, fehér és zöld táblán egyaránt használható. A piramis segítségével a gyerekek megtanulják a mozgásformák közötti különbséget, az egészséges mértéket. A piramis gondolkodásra, beszélgetésre ösztönöz, emellett megismerkedhetnek néhány új mozgásformával is. Az eszköz kiválóan alkalmas a táplálékpiramissal együtt történő oktatásra.
0 5-ből

Panoráma nagyító

3.20
A tanulók növényeket, rovarokat, egyéb leleteket, szokatlan tejfogakat és folyadékokat figyelhetnek meg. Az átlátszó műanyag garantálja a jó megvilágítást. A tárgyakat nem csak felülről, a háromszoros nagyítón keresztül lehet megtekinteni , hanem oldalról is, és különböző szemszögből összehasonlítva.
0 5-ből

Cikkcakk – ollókészlet

9.50
5 db gyermekollóval, különböző vágási mintákkal. A papírvágó ollókat ajánljuk a legkülönbözőbb dekorációk elkészítéséhez, meghívók, névjegykártyák, fotók, levelek és még sok más papíráru díszítéséhez.
Figyelmébe
0 5-ből

Kalóz ABC mágneses betűbox Magyar

22.00
A Kalóz ABC boksz erősen motiválja a tanulókat. Lelkesen raknak ki új szavakat, rövidke mondatokat. Ehhez kikeresik a megfelelő betűt az ABC-ből és nekilátnak a szavak lerakásának. A mágneses kis és nagybetűk gumiszerű anyagból készültek, kellemes, puha fogásúak, emellett igen tartósak is. Felületük fényes, keményebb műanyaggal bevont. A fém, mágneses boksz fedő és hátlapján még a munkalapokon keresztül is megtapadnak...
Figyelmébe
0 5-ből

Kalóz ABC mágneses betűbox + munkalapok Magyar

29.30
Tartalma: 1 db Kalóz ABC, 1 db Kalóz ABC tanulói munkalapok.
0 5-ből

Piros számkocka

23.20
Piros színű dobókocka, 1- től 6-ig számozott oldalakkal, élhossz: 16 cm.
Betöltés...
termékek összehasonlitása