Előkészítés

Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

A számvitel alapjai

példatár
Elérhetőség: 5-7 munkanap

13.90

A példatárat ajánljuk a BGE hallgatóin kívül a mérlegképes könyvelői, a pénzügyi és számviteli ügyintézői és a vállalkozási és bérügyintézői képzések résztvevőinek, valamint minden olyan hallgatónak, aki először próbál eligazodni a számvitel szövevényes útvesztőjében.

db
Kategóriák: , , , Szerzők: , , , Kiadó:
Formátum / Oldalszám: puhatáblás, 304
Kiadási év: 2018

2010-ben megjelent az a hiánypótló mű, ami felhasználóbarát számviteli példatárként funkcionált az elmúlt években. Ezt a szerzők 2014-15-ben dolgozták át először, amely az elmúlt évek törvényi változásai miatti aktualizálások mellett módszertani újításokat is tartalmazott. Jelen kiadvány a PR-028-Fgy/17 Számvitel alapjai példatár bővített változata. A példák a gazdasági felsőoktatás Számvitel alapjai (vagy Bevezetés a számvitelbe) tantárgyának/„tantárgyrészének” gyakorlati szintű feldolgozását célozzák meg.

A példatár minden témában elegendő kidolgozott gyakorló- és nem megoldott tanórai feladatot tartalmaz a Számvitel alapjai (vagy Bevezetés a számvitelbe) tantárgy/„tantárgyrész” követelményeinek készségszintű elsajátításához. A szerzők mindannyian a Budapesti Gazdasági Egyetem, Pénzügyi és Számviteli Karának, Számvitel Intézeti Tanszékének főállású oktatói, a példatár megírásához felhasználták többéves oktatási és gyakorlati tapasztalataikat.

 

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: A számvitel alapjai
Alcímpéldatár
szemelvényA példatárat ajánljuk a BGE hallgatóin kívül a mérlegképes könyvelői, a pénzügyi és számviteli ügyintézői és a vállalkozási és bérügyintézői képzések résztvevőinek, valamint minden olyan hallgatónak, aki először próbál eligazodni a számvitel szövevényes útvesztőjében.
Műfaj, típus-
Kiadási év2018
Alakformáló torna
AlcímLábizmok, hasizmok, farizmok erősítése
szemelvényA könyv új megközelítésben szól olyan ismert témákról, mint az alakformálás, s annak is három leglátványosabb területéről, a has, a comb és a farizmok intenzív erősítéséről. Bemutatja a testmozgás funkcionális hatásait; milyen a szerkezetük és hogyan viselkednek izmaink; mi a helyes táplálkozás titka; számos gyakorlat pontos leírását; többféle edzésprogramot.
Műfaj, típus-
Kiadási év2010
Élettan-sportélettan
Alcím3. kiadás
szemelvény

Minden sporttal foglalkozó szakember, testnevelőtanár, edző, rekreációs szakember alapvető célja, hogy rendszeres edzéssel befolyásolja, átalakítsa az emberi szervezetet, a gyenge, fáradékony, betegségre hajlamos emberből erős, kitartó, egészséges, betegséggel szemben ellenálló személyt faragjon; az élvonalban dolgozó edzőnek pedig sportolóját a lehető legjobb eredményhez kell segítenie.

Műfaj, típus
Kiadási év2019
Épületgépészeti alapfogalmak
Alcím-
szemelvényA könyv az épületgépészeti feladatokhoz szükséges általános fizikai, hőtani és áramlástani ismereteket tárgyalja: a hőjelenségekkel kapcsolatos energiaátalakulásokat, a hő terjedésének módjait, a folyadékok és a gázok mechanikáját, a tüzeléstechnika alapfogalmait.
Műfaj, típus-
Kiadási év2019
Betöltés...
termékek összehasonlitása