Előkészítés

Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

A magánhangzók oktatótabló

Elérhetőség: 5-7 munkanap

5.50

Kitűnő áru fali oktatótablóink elengedhetetlenek az alsó tagozatos magyar nyelv színvonalas tanításához. A nyolc nagy méretű (1000 x 700 mm), szépen megrajzolt falikép segíti a kisiskolások eligazodását a nyelvtan világában. Egy oldalon fóliázott falitábláinkat hengerbe csomagolva, sín nélkül küldjük.

db
Kategóriák: , Kiadó: Műfaj:
Formátum / Oldalszám: 100 x 70 cm
Évfolyam / Korosztály: 6-11 éves kor
Kiadási év: 2018

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: A magánhangzók oktatótabló
Alcím-
szemelvényKitűnő áru fali oktatótablóink elengedhetetlenek az alsó tagozatos magyar nyelv színvonalas tanításához. A nyolc nagy méretű (1000 x 700 mm), szépen megrajzolt falikép segíti a kisiskolások eligazodását a nyelvtan világában. Egy oldalon fóliázott falitábláinkat hengerbe csomagolva, sín nélkül küldjük.
Szerző-
Műfaj, típus
Kiadási év2018
Szótekerő
Alcímgyakorlatok olvasási, helyesírási gondokkal küzdőknek
szemelvényLovász Gabriella gyakorlókönyve az olvasási, helyesírási, és nyelvtanulási nehézségekkel küzdő gyerekeknek kínál segítséget.
Kiadási év2009
Mi? Mi! Avagy diszlexiás képregény
Alcímgyakorlókönyv nehezen olvasó gyerekeknek
szemelvényHa szorgalmasan végigolvasod velünk a gyakorlatokat,?akkor MI történik? Mi is? Hát az, hogy Te, Son Gon és én, tehát: Mi sokkal jobban fogunk olvasni.
Kiadási év2006
Írd füllel!
AlcímHelyesírási munkafüzet
szemelvényBeszédhanghallás-fejlesztésen alapuló helyesírási gyakorló anyag 3-8. osztályos gyermekek számára. A munkafüzet gyakorlóanyagát a szerzők elsősorban a diszlexiás és a helyesírásban gyenge 3-8. osztályos gyermekek számára állították össze.
Kiadási év2015
Betöltés...
termékek összehasonlitása