Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Művészetek báb- és drámajátékkal

projektfüzet 1. osztályosoknak
Elérhetőség: 5-7 munkanap

3.10

A „Gesztenyefa palota” Művészetek báb- és drámajátékkal projekt füzet – kiadónk új fejlesztésű, kompetencia alapú taneszközrendszerének és oktatási programjának elemeként – a „Betűn innen, betűn túl” Ábécés olvasókönyvhöz készült, de önállóan is használható, hiánypótló és a piacon egyedülálló kiadvány.

db
Kategóriák: , , , , Szerző: Kiadó: Műfaj:
Kiadói Cikkszám: MK–4353-4
Formátum / Oldalszám: A4, 56 oldal
Évfolyam / Korosztály: 1. osztály
Kiadási év: 2010

A füzetbe szerkesztett vizuális és verbális tananyag a mesék világába és a teremtő fantázia birodalmába vezeti el a gyerekeket, az életkori sajátosságokat figyelembe véve.

A füzetben híres alkotók, mint Szinyei Merse Pál, Renoir, Van Gogh, Pieter Brueghel, Picasso, Arcimboldo, Dürer, Monet művei mellett más kultúrákból származó alkotások is helyet kaptak – a művészetek sokféleségének bemutatása céljából.

A füzet hat nagy témát dolgoz fel projekt módszerrel. Minden projekt három foglalkozásból áll. Mind a hat téma végén kihajtható oldal található. A gyerekek ezekre az üres lapokra rajzolják le a témával kapcsolatos élményüket, reflexiójukat.

A füzethez kapcsolódó óratervekben jelentős szerepet játszik a témák komplex kezelése: a zene, a tánc, a képzőművészet, a dráma, a báb valódi kiegészítői lesznek egymásnak. Dramatikus felépítés szerint, egymásra épülve követik egymást a feladatok, játékok.

• komplex fejlesztés a művészetek segítségével
• a báb- és drámajáték mint a nevelés és a fejlesztés eszköze
• 3-3 foglalkozásból álló 6 projekt (18 foglalkozás évente) a drámapedagógiával és a kooperatív technikákkal
• délutáni foglalkozásokra is alkalmas feldolgozhatóság
• kooperáció, készségfejlesztés
• kompetenciaalapúság

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Művészetek báb- és drámajátékkal
Alcímprojektfüzet 1. osztályosoknak
szemelvényA „Gesztenyefa palota” Művészetek báb- és drámajátékkal projekt füzet - kiadónk új fejlesztésű, kompetencia alapú taneszközrendszerének és oktatási programjának elemeként - a „Betűn innen, betűn túl” Ábécés olvasókönyvhöz készült, de önállóan is használható, hiánypótló és a piacon egyedülálló kiadvány.
Műfaj, típus
Kiadási év2010
Informatika tankönyv
Alcímaz általános iskolák alsó tagozata számára
szemelvény• iskolai és otthoni tanuláshoz • szöveg- és képszerkesztés • Comenius Logo • algoritmusszerkesztés • rajzos és animációs feladato
Műfaj, típus-
Kiadási év2007
Technika tankönyv 2.
Alcím2. osztályosoknak
szemelvénymódszertanilag és munkaformákban is változatos feldolgozás • segítséget ad a finommanipulációs készségek, a szem-kéz koordináció fejlesztéséhez, amelyek elengedhetetlenek többek között a betűformálás, az írás ritmusának és lendületének kialakításához is • magasabb óraszámhoz, egész napos oktatáshoz, illetve differenciált munkaszervezéshez alkalmazható feladatok
Kiadási év2010
Technika tankönyv 1.
Alcím1. osztályosoknak
szemelvényNem csak a betűtanulást könnyíti meg, ha az egyre ügyesedő kis kezek sok apró magocskát fognak, ragasztóznak meg és helyeznek el, papírt tépnek, hajtanak, gömbölyítenek és redőznek. Az íróeszköz helyes tartásához, a betűformálás, az írás ritmusának és lendületének kialakításához szükséges készségek gyorsabb fejlődése nemcsak a tanító munkáját teszi hatékonyabbá, nem csak közvetlen hatásaival fejleszt olyan területeket, mint a szem-kéz koordináció, hanem egy döntő időszakban a tanulónak a manuális tevékenységekhez való egész hozzáállását alakítja, formálja kedvezően.
Kiadási év2010
Betöltés...
termékek összehasonlitása