Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Nyelvtan helyesírás I-II.

Munkáltató tankönyv a 3. osztály számára
Elérhetőség: 5-7 munkanap

9.20

Mi az erénye ennek a nyelvtankönyvnek? Az, hogy rendkívül gyakorlatias. A szerző – a saját oktatási tapasztalatai alapján – rengeteg jó, és ötletes, játékos feladatsort állított össze, és ezek segítségével a tanulók könnyebben sajátíthatják el az anyanyelvi ismereteket.

db
Kategóriák: , , , , Szerző: Kiadó: Műfaj: ,
Kiadói Cikkszám: CA 0308
Formátum / Oldalszám: B5, puhatábla, 340 oldal
Évfolyam / Korosztály: 3. osztály
Kiadási év: 2014

A következő szófajtákat tárgyalja részletesen: főnév (köznév és tulajdonnév), hozzá kapcsolódóan: névelő, névutó-, ige, ennek kapcsán: igekötő és személyes névmás-, melléknév, számnév. A tankönyvet év végi szófaji összefoglaló feladatsor zárja. A szöveget 300-nál is több rajz teszi hangulatossá.

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Nyelvtan helyesírás I-II.
AlcímMunkáltató tankönyv a 3. osztály számára
szemelvényMi az erénye ennek a nyelvtankönyvnek? Az, hogy rendkívül gyakorlatias. A szerző - a saját oktatási tapasztalatai alapján - rengeteg jó, és ötletes, játékos feladatsort állított össze, és ezek segítségével a tanulók könnyebben sajátíthatják el az anyanyelvi ismereteket.
Kiadási év2014
Informatika tankönyv
Alcímaz általános iskolák alsó tagozata számára
szemelvény• iskolai és otthoni tanuláshoz • szöveg- és képszerkesztés • Comenius Logo • algoritmusszerkesztés • rajzos és animációs feladato
Műfaj, típus-
Kiadási év2007
Technika tankönyv 2.
Alcím2. osztályosoknak
szemelvénymódszertanilag és munkaformákban is változatos feldolgozás • segítséget ad a finommanipulációs készségek, a szem-kéz koordináció fejlesztéséhez, amelyek elengedhetetlenek többek között a betűformálás, az írás ritmusának és lendületének kialakításához is • magasabb óraszámhoz, egész napos oktatáshoz, illetve differenciált munkaszervezéshez alkalmazható feladatok
Kiadási év2010
Technika tankönyv 1.
Alcím1. osztályosoknak
szemelvényNem csak a betűtanulást könnyíti meg, ha az egyre ügyesedő kis kezek sok apró magocskát fognak, ragasztóznak meg és helyeznek el, papírt tépnek, hajtanak, gömbölyítenek és redőznek. Az íróeszköz helyes tartásához, a betűformálás, az írás ritmusának és lendületének kialakításához szükséges készségek gyorsabb fejlődése nemcsak a tanító munkáját teszi hatékonyabbá, nem csak közvetlen hatásaival fejleszt olyan területeket, mint a szem-kéz koordináció, hanem egy döntő időszakban a tanulónak a manuális tevékenységekhez való egész hozzáállását alakítja, formálja kedvezően.
Kiadási év2010
Betöltés...
termékek összehasonlitása