Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

(R)észképességek II.

Gyakorlófeladatok 8 éves kortól
Elérhetőség: 5-7 munkanap

11.10

A kétkötetes könyv azoknak a képességeknek, részterületeknek a fejlesztését tűzi ki célul, amelyek általában sérültek vagy nem kellően fejlettek az olvasás-írás gondokkal küzdő gyermekeknél.

db
Kategóriák: , , Szerző: Kiadó: Műfaj: , , , ,
Kiadói Cikkszám: MK-4413202
Formátum / Oldalszám: A4, puhatáblás, ragasztókötött, 90 oldal
Évfolyam / Korosztály: 1-4 évfolyam
Kiadási év: 2013

A munkáltató könyvek gyakorlófeladatai tematikájukban követik az olvasási készség megalapozását, fejlesztését. Feladataik alkalmasak a részképesség gyengeségből adódó olvasási nehézségek megelőzésére, valamint a már meglévő nyelvi hiányosságok kompenzálására. A könyv változatos, ötletes és komplex feladatai kiváló lehetőséget biztosítanak a strukturált anyanyelvi fejlesztésre.

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: (R)észképességek II.
AlcímGyakorlófeladatok 8 éves kortól
szemelvényA kétkötetes könyv azoknak a képességeknek, részterületeknek a fejlesztését tűzi ki célul, amelyek általában sérültek vagy nem kellően fejlettek az olvasás-írás gondokkal küzdő gyermekeknél.
Kiadási év2013
Technika tankönyv 2.
Alcím2. osztályosoknak
szemelvénymódszertanilag és munkaformákban is változatos feldolgozás • segítséget ad a finommanipulációs készségek, a szem-kéz koordináció fejlesztéséhez, amelyek elengedhetetlenek többek között a betűformálás, az írás ritmusának és lendületének kialakításához is • magasabb óraszámhoz, egész napos oktatáshoz, illetve differenciált munkaszervezéshez alkalmazható feladatok
Kiadási év2010
Technika tankönyv 1.
Alcím1. osztályosoknak
szemelvényNem csak a betűtanulást könnyíti meg, ha az egyre ügyesedő kis kezek sok apró magocskát fognak, ragasztóznak meg és helyeznek el, papírt tépnek, hajtanak, gömbölyítenek és redőznek. Az íróeszköz helyes tartásához, a betűformálás, az írás ritmusának és lendületének kialakításához szükséges készségek gyorsabb fejlődése nemcsak a tanító munkáját teszi hatékonyabbá, nem csak közvetlen hatásaival fejleszt olyan területeket, mint a szem-kéz koordináció, hanem egy döntő időszakban a tanulónak a manuális tevékenységekhez való egész hozzáállását alakítja, formálja kedvezően.
Kiadási év2010
Művészetek báb- és drámajátékkal II.
Alcímprojektfüzet 2. osztályosoknak
szemelvényA füzetekbe szerkesztett vizuális és verbális tananyag a mesék világába és a teremtő fantázia birodalmába vezeti el a gyerekeket, az életkori sajátosságokat figyelembe véve.
Műfaj, típus
Kiadási év2010
Betöltés...
termékek összehasonlitása