Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Szótekerő

gyakorlatok olvasási, helyesírási gondokkal küzdőknek
Elérhetőség: 5-7 munkanap

5.80

Lovász Gabriella gyakorlókönyve az olvasási, helyesírási, és nyelvtanulási nehézségekkel küzdő gyerekeknek kínál segítséget.

db
Kategóriák: , , Szerző: Kiadó: Műfaj: , , ,
Kiadói Cikkszám: MK–2997-X
Formátum / Oldalszám: A4, puhatáblás, ragasztókötött, 160 oldal
Illusztráció: Koltai Éva rajzai
Évfolyam / Korosztály: 1-4. évfolyam
Kiadási év: 2009

A kiadvány olvasmányanyaga megtalálható a jelentősebb magyarországi olvasókönyvekben, így a könyv független az egyes tankönyvcsaládoktól.

A szavak helyes kiejtését és leírását gyakoroltató játékos feladatokat minden tanító fel tudja használni a tanórán, ugyanakkor a feladatanyag alkalmas az otthoni gyakorlásra, történjen mindez szülõi segítséggel vagy önálló munka keretében.

És ha lankad a figyelem, vagy sikeres a feladatmegoldás, akkor a gyerekek bizonyára örömmel színezik ki Koltai Éva csodaszép rajzait, vagy készítenek maguk illusztrációt egy-egy történethez.

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Szótekerő
Alcímgyakorlatok olvasási, helyesírási gondokkal küzdőknek
szemelvényLovász Gabriella gyakorlókönyve az olvasási, helyesírási, és nyelvtanulási nehézségekkel küzdő gyerekeknek kínál segítséget.
Kiadási év2009
Művészetek báb- és drámajátékkal II.
Alcímprojektfüzet 2. osztályosoknak
szemelvényA füzetekbe szerkesztett vizuális és verbális tananyag a mesék világába és a teremtő fantázia birodalmába vezeti el a gyerekeket, az életkori sajátosságokat figyelembe véve.
Műfaj, típus
Kiadási év2010
Művészetek báb- és drámajátékkal
Alcímprojektfüzet 1. osztályosoknak
szemelvényA „Gesztenyefa palota” Művészetek báb- és drámajátékkal projekt füzet - kiadónk új fejlesztésű, kompetencia alapú taneszközrendszerének és oktatási programjának elemeként - a „Betűn innen, betűn túl” Ábécés olvasókönyvhöz készült, de önállóan is használható, hiánypótló és a piacon egyedülálló kiadvány.
Műfaj, típus
Kiadási év2010
Mi? Mi! Avagy diszlexiás képregény
Alcímgyakorlókönyv nehezen olvasó gyerekeknek
szemelvényHa szorgalmasan végigolvasod velünk a gyakorlatokat,?akkor MI történik? Mi is? Hát az, hogy Te, Son Gon és én, tehát: Mi sokkal jobban fogunk olvasni.
Kiadási év2006
Betöltés...
termékek összehasonlitása