Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Hogyan tanítsuk gyermekeinket tanulni?

Elérhetőség: 5-7 munkanap

5.20

A tanórán hasznosítható legfontosabb korszerű és hatékony tanulási stratégiákat ismerteti. A több nyelvre lefordított, évek óta méltán sikeres kötet remek kézikönyve nemcsak a pedagógusoknak, hanem mindazoknak, akik a gyerekek szellemi fejlődését figyelemmel kísérik, és arra vállalkoznak, hogy azt tudatosan, módszeresen fejlesszék.

db
Kategóriák: , , Szerző: Kiadó:
Formátum / Oldalszám: B5 - puhatáblás, ragasztókötött, 192 oldal
Kiadási év: 2013

Robert Fisher a londoni tanulási és gondolkodási készségek fejlesztésére létesített intézet (Centre forThinking Skills) igazgatója, a West London Institute, College of Brunel University tanára. Minden korosztályt tanított már Angliában, külföldön, és dolgozott iskolaigazgatóként is. Húsz könyve jelent meg, amelyek a gondolkodás és a tanulás elméletével és módszertanával foglalkoznak.

A tartalomból:
• Gondolkodási készségek a tanulásban
• Kérdezés
• Tervezés
• Vita
• Kognitív térkép készítése
• Egyéni gondolkodásmód
• Kooperatív tanulás
• Egyéni készségfejlesztés példaadással
• A tanulást segítő környezet megteremtése

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Hogyan tanítsuk gyermekeinket tanulni?
Alcím-
szemelvényA tanórán hasznosítható legfontosabb korszerű és hatékony tanulási stratégiákat ismerteti. A több nyelvre lefordított, évek óta méltán sikeres kötet remek kézikönyve nemcsak a pedagógusoknak, hanem mindazoknak, akik a gyerekek szellemi fejlődését figyelemmel kísérik, és arra vállalkoznak, hogy azt tudatosan, módszeresen fejlesszék.
Műfaj, típus-
Kiadási év2013
Művészetek báb- és drámajátékkal II.
Alcímprojektfüzet 2. osztályosoknak
szemelvényA füzetekbe szerkesztett vizuális és verbális tananyag a mesék világába és a teremtő fantázia birodalmába vezeti el a gyerekeket, az életkori sajátosságokat figyelembe véve.
Műfaj, típus
Kiadási év2010
Művészetek báb- és drámajátékkal
Alcímprojektfüzet 1. osztályosoknak
szemelvényA „Gesztenyefa palota” Művészetek báb- és drámajátékkal projekt füzet - kiadónk új fejlesztésű, kompetencia alapú taneszközrendszerének és oktatási programjának elemeként - a „Betűn innen, betűn túl” Ábécés olvasókönyvhöz készült, de önállóan is használható, hiánypótló és a piacon egyedülálló kiadvány.
Műfaj, típus
Kiadási év2010
Szótekerő
Alcímgyakorlatok olvasási, helyesírási gondokkal küzdőknek
szemelvényLovász Gabriella gyakorlókönyve az olvasási, helyesírási, és nyelvtanulási nehézségekkel küzdő gyerekeknek kínál segítséget.
Kiadási év2009
Betöltés...
termékek összehasonlitása