Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Tanítsuk gyermekeinket gondolkodni erkölcsről és erényekről

Elérhetőség: 5-7 munkanap

5.20

A Tanítsunk gyermekeinket gondolkodni erkölcsről és erényekről Robert Fisher gondolkodásfejlesztő sorozatának következő kötete:- 30 elbeszélés, rövid történet, vers és kép segíti a morális kérdések megbeszélését, megértését- útmutató, hogyan használjuk a történeteket, képeket a gyerekek gondolkodási és tanulási képességeinek fejlesztéséhez- ötletek, vázlatok és gyakorlatok a kötetben szereplő történetek feldolgozásához.

db
Kategóriák: , , Szerző: Kiadó:
Formátum / Oldalszám: B5 - puhatáblás, ragasztókötött, 144 oldal
Illusztráció: fekete fehér képekkel
Kiadási év: 2008

Robert Fisher a londoni tanulási és gondolkodási készségek fejlesztésére létesített intézet (Centre for Thinking Skills) igazgatója, a West London Institute, College of Brunel Universtiy tanára. Minden korosztályt tanított már Angliában, külföldön, és dolgozott iskolaigazgatóként is. Húsz könyve jelent meg, amelyek a gondolkodás és a tanulás elméletével és módszertanával foglalkoznak.

• 30 elbeszélés, rövid történet, vers és kép segíti a morális kérdések megbeszélését,
a megértést
• útmutató, hogyan használjuk a történeteket, képeket a gyerekek gondolkodási és
tanulási képességeinek fejlesztéséhez
• ötletek, vázlatok és gyakorlatok a kötetben szereplő történetek feldolgozásához

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Tanítsuk gyermekeinket gondolkodni erkölcsről és erényekről
Alcím-
szemelvényA Tanítsunk gyermekeinket gondolkodni erkölcsről és erényekről Robert Fisher gondolkodásfejlesztő sorozatának következő kötete:- 30 elbeszélés, rövid történet, vers és kép segíti a morális kérdések megbeszélését, megértését- útmutató, hogyan használjuk a történeteket, képeket a gyerekek gondolkodási és tanulási képességeinek fejlesztéséhez- ötletek, vázlatok és gyakorlatok a kötetben szereplő történetek feldolgozásához.
Műfaj, típus-
Kiadási év2008
Technika tankönyv 2.
Alcím2. osztályosoknak
szemelvénymódszertanilag és munkaformákban is változatos feldolgozás • segítséget ad a finommanipulációs készségek, a szem-kéz koordináció fejlesztéséhez, amelyek elengedhetetlenek többek között a betűformálás, az írás ritmusának és lendületének kialakításához is • magasabb óraszámhoz, egész napos oktatáshoz, illetve differenciált munkaszervezéshez alkalmazható feladatok
Kiadási év2010
Technika tankönyv 1.
Alcím1. osztályosoknak
szemelvényNem csak a betűtanulást könnyíti meg, ha az egyre ügyesedő kis kezek sok apró magocskát fognak, ragasztóznak meg és helyeznek el, papírt tépnek, hajtanak, gömbölyítenek és redőznek. Az íróeszköz helyes tartásához, a betűformálás, az írás ritmusának és lendületének kialakításához szükséges készségek gyorsabb fejlődése nemcsak a tanító munkáját teszi hatékonyabbá, nem csak közvetlen hatásaival fejleszt olyan területeket, mint a szem-kéz koordináció, hanem egy döntő időszakban a tanulónak a manuális tevékenységekhez való egész hozzáállását alakítja, formálja kedvezően.
Kiadási év2010
Művészetek báb- és drámajátékkal II.
Alcímprojektfüzet 2. osztályosoknak
szemelvényA füzetekbe szerkesztett vizuális és verbális tananyag a mesék világába és a teremtő fantázia birodalmába vezeti el a gyerekeket, az életkori sajátosságokat figyelembe véve.
Műfaj, típus
Kiadási év2010
Betöltés...
termékek összehasonlitása