Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Épületgépészeti alapfogalmak

Elérhetőség: 5-7 munkanap

10.80

A könyv az épületgépészeti feladatokhoz szükséges általános fizikai, hőtani és áramlástani ismereteket tárgyalja: a hőjelenségekkel kapcsolatos energiaátalakulásokat, a hő terjedésének módjait, a folyadékok és a gázok mechanikáját, a tüzeléstechnika alapfogalmait.

db
Kategóriák: , , Szerző: Kiadó:
Formátum / Oldalszám: 168x238 mm, ragasztott kartonált, 148
Kiadási év: 2019

Kidolgozott példákkal, feladatokkal mutatja be a nyugalomban lévő gázok törvényszerűségeit, az áramló közeg mozgásviszonyait, a hőszükséglet számítását.

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Épületgépészeti alapfogalmak
szemelvényA könyv az épületgépészeti feladatokhoz szükséges általános fizikai, hőtani és áramlástani ismereteket tárgyalja: a hőjelenségekkel kapcsolatos energiaátalakulásokat, a hő terjedésének módjait, a folyadékok és a gázok mechanikáját, a tüzeléstechnika alapfogalmait.
Kiadási év2019
Vegyes iparcikk áruk ismerete és forgalmazása
szemelvényA tankönyv a Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció szakmacsoporton belül az eladó szakképesítéshez készült. Az áruforgalmazás tantárgy vegyes iparcikk témakörének elméleti és gyakorlati részét dolgozza fel.
Kiadási év-
Varrómunkás szakmai ismeretek
szemelvényA képzés célja: A képzésben résztvevők megszerezzék a varrómunkás szakma műveléséhez szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket. Sajátítsák el a képesítés munkaterületéhez tartozó legjellemzőbb munkakörök betöltéséhez szükséges kompetenciákat.
Kiadási év2001
Varrómunkás anyag- és áruismeret
szemelvénySpeciális szakiskola; anyag- és áruismeret tantárgy; varrómunkás; szakképzés
Kiadási év2001
Betöltés...
termékek összehasonlitása