Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Öltözék kiegészítők tervezése

Elérhetőség: 5-7 munkanap

22.50

A tankönyv a Művészet, közművelődés, kommunikáció szakmacsoporton belül a Divat- és stílustervező szakképesítéshez készült. A tankönyv célja, hogy a szakmát tanuló fiatalokat felkészítse az öltözék kiegészítők tervezési feladatainak az ellátására, kialakítására, a tervek megfelelő prezentálására.

db

A kiadvány folytatása az Öltözéktervezés című tankönyvnek. A könyv az öltözék kiegészítők tervezéséhez szükséges ismereteket divattörténeti érdekességeken keresztül mutatja be. A fejezetek végén megtalálható gyakorlatok és feladatok elvégzésével fejleszthetőek a divat- és stílustervező képzésben résztvevők készségei, képességei és könnyen kialakíthatóak speciális szakmai kompetenciái. A képekkel gazdagon illusztrált kiadvány érdekes olvasmány lehet még a könnyűipar szakmacsoport szakképzéseiben résztvevőknek és mindazoknak, akik érdeklődnek a különböző öltözékkiegészítők fajtái és azok tervezési folyamata iránt, mint pl: táskák, tárcák, ernyők, legyezők, lábbelik, övek, fűzők, sálak, kendők, nyakkendők, kalapok, sapkák, kesztyűk, muffok, harisnyák, zoknik, ékszerek, órák, napszemüvegek, piercingek, tetoválások stb.
A tankönyv fejezetei:

1. A divat hatása az öltözékkiegészítőkre
2. Az öltözékkiegészítők anatómiája
3. Kézben használt kiegészítők
4. Viselt kiegészítők
5. Ékszer, óra, napszemüveg, piercing és tetoválás
6. Tervezés és kreatív termékfejlesztés
7. Speciális anyagok és technológiák
8. A prototípusgyártás folyamata
9. Ékszertervezési és ötvösművészeti alapok
10. Prezentálási lehetőségek
11. Záró gondolatok
12. Feladatok megoldásai
13. Miniszótár
14. Felhasznált és ajánlott irodalom

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Öltözék kiegészítők tervezése
szemelvényA tankönyv a Művészet, közművelődés, kommunikáció szakmacsoporton belül a Divat- és stílustervező szakképesítéshez készült. A tankönyv célja, hogy a szakmát tanuló fiatalokat felkészítse az öltözék kiegészítők tervezési feladatainak az ellátására, kialakítására, a tervek megfelelő prezentálására.
Kiadási év2015
Vegyes iparcikk áruk ismerete és forgalmazása
szemelvényA tankönyv a Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció szakmacsoporton belül az eladó szakképesítéshez készült. Az áruforgalmazás tantárgy vegyes iparcikk témakörének elméleti és gyakorlati részét dolgozza fel.
Kiadási év-
Varrómunkás szakmai ismeretek
szemelvényA képzés célja: A képzésben résztvevők megszerezzék a varrómunkás szakma műveléséhez szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket. Sajátítsák el a képesítés munkaterületéhez tartozó legjellemzőbb munkakörök betöltéséhez szükséges kompetenciákat.
Kiadási év2001
Varrómunkás anyag- és áruismeret
szemelvénySpeciális szakiskola; anyag- és áruismeret tantárgy; varrómunkás; szakképzés
Kiadási év2001
Betöltés...
termékek összehasonlitása