Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Öltözéktervezés

Elérhetőség: 5-7 munkanap

21.30

A tankönyv az öltözék-, divattervezéssel foglalkozó szakképesítésekhez készült. Az öltözéktervezéshez szükséges ismeretek között megtalálható gyakorlatok elvégzésével fejleszthetők a divat- és stílustervező képzésben résztvevők készségei, képességei és könnyen kialakíthatók speciális szakmai kompetenciáik.

db
Kategóriák: , , , Szerző: Kiadó:
Kiadói Cikkszám: NS-4105991211
Formátum / Oldalszám: 29 cm, 173 oldal
Kiadási év: 2014

A képekkel gazdagon illusztrált kiadvány érdekes olvasmány lehet még a könnyűipar szakmacsoport szakképzéseiben résztvevőknek, és mindazoknak, akik érdeklődnek a divat, az öltözködés, az öltözködéstörténet, a tervezés, a rajzi technikák, a textíliák, a modellezés, a kollekciókialakítás, a színtrendek és a portfóliókészítés iránt.

A tankönyv fejezetei:

1. Divat, öltözködés
2. A tervezés folyamata
3. A vázlattól a prezentációig
4. Amit a tervezéshez ismerni kell
5. Dokumentálás, portfolió (divatbemutató, kiállítás, fotózás)

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Öltözéktervezés
szemelvényA tankönyv az öltözék-, divattervezéssel foglalkozó szakképesítésekhez készült. Az öltözéktervezéshez szükséges ismeretek között megtalálható gyakorlatok elvégzésével fejleszthetők a divat- és stílustervező képzésben résztvevők készségei, képességei és könnyen kialakíthatók speciális szakmai kompetenciáik.
Kiadási év2014
Varrómunkás anyag- és áruismeret
szemelvénySpeciális szakiskola; anyag- és áruismeret tantárgy; varrómunkás; szakképzés
Kiadási év2001
Vándorlegénységtől a Népművészet Mestere címig
szemelvényHa a népművészetről hallunk, arra gondolunk, hogy ez már a múlté, ez már történelem. Ha a hagyományokat halljuk emlegetni, úgy érezzük, ez valami statikus, megváltoztathatatlan valami, amit csak őrizni, ápolni lehet és kell. Élő népművészetről, a folyamatosan változó, alakuló hagyományokról a magyar népi kultúra megéléséről, a mindennapokban is használható magyar és népi kultúráról kevesebbet tudunk.
Kiadási év2017
Takarmányozástan
szemelvényA tankönyv az Állatgondozó szakképesítéshez készült, elsősorban a speciális szakiskolák számára, a tanulásban akadályozott tanulóknak adaptált központi program alapján. Összhangban van a nevezett szakképesítés szakmai és vizsgáztatási követelményeivel. Természetesen jól alkalmazható a szakiskolákban is, különösen az olvasási nehézséggel és szövegértéssel küzdő tanulók esetében.
Kiadási év1998
Betöltés...
termékek összehasonlitása