Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Fazekas rajzok készítése

Elérhetőség: 5-7 munkanap

14.55

A tankönyv célja, hogy a szakmát tanuló fiatalok megismerjék a népi fazekasságban használatos legfontosabb formákat, motívumokat és azok alkalmazási lehetőségeit. A könyv bemutatja a kivitelezési- és műhelyrajz készítésének az alapjait, egyezményes jeleit. Megismertet a Kárpát-medencében használatos díszítőtechnikákkal és azok alkalmazásával. A díszítőmotívumok megrajzolására különböző technikákat ismerhet meg az olvasó a kiadványban.

db
Kategóriák: , , Szerző: Kiadó: Műfaj:
Kiadói Cikkszám: NS-4106871230
Formátum / Oldalszám: papír / puha kötés, 72 oldal
Kiadási év: 2017

A tankönyv fejezetei:

1. Rajz gyakorlat – a tantárgy célja
2. A kivitelezési- és műhelyrajz készítés alapjai
3. Műhelyrajz készítése
4. Motívumok megrajzolása
5. Díszítőtechnikák
6. Gyakorlatok

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Fazekas rajzok készítése
szemelvényA tankönyv célja, hogy a szakmát tanuló fiatalok megismerjék a népi fazekasságban használatos legfontosabb formákat, motívumokat és azok alkalmazási lehetőségeit. A könyv bemutatja a kivitelezési- és műhelyrajz készítésének az alapjait, egyezményes jeleit. Megismertet a Kárpát-medencében használatos díszítőtechnikákkal és azok alkalmazásával. A díszítőmotívumok megrajzolására különböző technikákat ismerhet meg az olvasó a kiadványban.
Műfaj, típus
Kiadási év2017
Varrómunkás anyag- és áruismeret
szemelvénySpeciális szakiskola; anyag- és áruismeret tantárgy; varrómunkás; szakképzés
Műfaj, típus-
Kiadási év2001
Vándorlegénységtől a Népművészet Mestere címig
szemelvényHa a népművészetről hallunk, arra gondolunk, hogy ez már a múlté, ez már történelem. Ha a hagyományokat halljuk emlegetni, úgy érezzük, ez valami statikus, megváltoztathatatlan valami, amit csak őrizni, ápolni lehet és kell. Élő népművészetről, a folyamatosan változó, alakuló hagyományokról a magyar népi kultúra megéléséről, a mindennapokban is használható magyar és népi kultúráról kevesebbet tudunk.
Műfaj, típus-
Kiadási év2017
Takarmányozástan
szemelvényA tankönyv az Állatgondozó szakképesítéshez készült, elsősorban a speciális szakiskolák számára, a tanulásban akadályozott tanulóknak adaptált központi program alapján. Összhangban van a nevezett szakképesítés szakmai és vizsgáztatási követelményeivel. Természetesen jól alkalmazható a szakiskolákban is, különösen az olvasási nehézséggel és szövegértéssel küzdő tanulók esetében.
Műfaj, típus-
Kiadási év1998
Betöltés...
termékek összehasonlitása