Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Szakmai együttműködés és segítő kapcsolat

Elérhetőség: 5-7 munkanap

4.50

A tankönyv elsősorban a szociális gondozó és ápoló képzésben résztvevőknek készült, azonban a segítő szakma bármely képviselője hasznosan forgathatja.

db
Kategóriák: , , Szerző: Kiadó:
Kiadói Cikkszám: NS-2105691213
Formátum / Oldalszám: B/5, ragasztókötött, 92 oldal
Kiadási év: 2014

A könyv a szakmai készségfejlesztés és kommunikációs gyakorlaton belül a szakmai együttműködés és segítő kapcsolat témakörhöz készült. Az első fejezetekben a szakmai együttműködés, a második részben a segítő kapcsolat fejezetei találhatók. A szakmai együttműködés fejezeteiben az együttműködés, a másság és elfogadása, az empátia, az előítélet, a konfliktusok, a konfliktushelyzetek megelőzése és feloldása kommunikációs technikákkal című tananyagrészek találhatók. A segítő kapcsolat fejezetben az olvasó betekintést nyer azokba a szakmai fogalmakba, amivel magát a segítő tevékenységet definiáljuk, megismeri azokat az alapelveket, amelyek feltétlenül fontosak a hatékony, és bizalomra épülő segítségnyújtásban, a segítő kapcsolat célját, irányát, annak érdekében, hogy a segítséget kérő képes legyen önmaga megoldani az esetlegesen felmerülő problémáit, fel legyen vértezve az ehhez szükséges készségekkel, és belássa eddigi elakadásainak okát. A tankönyv fontos célja, hogy a képzésben résztvevő tanuló megértse, mitől szakmai egy beszélgetés, melyek azok a beszélgetésvezetési technikák, amelyek professzionálissá tehetik a segítő kapcsolatot.

Lektor: Nagyné Tarjányi Judit

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Szakmai együttműködés és segítő kapcsolat
Alcím-
szemelvényA tankönyv elsősorban a szociális gondozó és ápoló képzésben résztvevőknek készült, azonban a segítő szakma bármely képviselője hasznosan forgathatja.
Műfaj, típus-
Kiadási év2014
Életvitel és gyakorlati ismeretek 4.
Alcím4. osztály
szemelvény-
Kiadási év2015
Életvitel és gyakorlati ismeretek 3.
Alcím3. osztály
szemelvény-
Kiadási év2015
Életvitel és gyakorlati ismeretek 1-2.
Alcím1–2. osztály
szemelvény-
Kiadási év2014
Betöltés...
termékek összehasonlitása