Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Stresszoldás tanároknak

Elérhetőség: 5-7 munkanap

4.00

A tanári hivatás köztudottan a legstresszesebb munkák közé tartozik, így fontos, hogy a pedagógusok hatékonyan és pozitív hozzáállással szállhassanak szembe ezzel a problémával. Ez a könyv éppen ebben kíván gyakorlati útmutatással szolgálni.

db
Kategóriák: , , Szerző: Kiadó:
Formátum / Oldalszám: B5, ragasztókötött, 120
Kiadási év: 2009

Dr. Chris Kyriacou a stresszkezeléssel kapcsolatos kutatásainak és rengeteg általa tartott tréningnek a tapasztalataira támaszkodva egyaránt képes segítséget nyújtani a pályakezdőknek és a gyakorlott tanároknak. A könyvben a következő témákról van szó:

– A stressz természete és forrásai
– A stressz megelőzése
– Azonnali és hárító megoldások
– Az iskolák szerepe a tanárokat érintő stressz visszaszorításában
– A stressz legyőzéséhez vezető út

A szerzőt nemzetközi szinten is a stresszkutatás egyik legnagyobb tekintélyeként tartják számon. Sok év tapasztalata és számos sikeres könyv köthető a nevéhez. Jelenleg oktatáspszichológiát tanít a Yorki Egyetemen.

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Stresszoldás tanároknak
szemelvényA tanári hivatás köztudottan a legstresszesebb munkák közé tartozik, így fontos, hogy a pedagógusok hatékonyan és pozitív hozzáállással szállhassanak szembe ezzel a problémával. Ez a könyv éppen ebben kíván gyakorlati útmutatással szolgálni.
Kiadási év2009
Varrómunkás anyag- és áruismeret
szemelvénySpeciális szakiskola; anyag- és áruismeret tantárgy; varrómunkás; szakképzés
Kiadási év2001
Vándorlegénységtől a Népművészet Mestere címig
szemelvényHa a népművészetről hallunk, arra gondolunk, hogy ez már a múlté, ez már történelem. Ha a hagyományokat halljuk emlegetni, úgy érezzük, ez valami statikus, megváltoztathatatlan valami, amit csak őrizni, ápolni lehet és kell. Élő népművészetről, a folyamatosan változó, alakuló hagyományokról a magyar népi kultúra megéléséről, a mindennapokban is használható magyar és népi kultúráról kevesebbet tudunk.
Kiadási év2017
Takarmányozástan
szemelvényA tankönyv az Állatgondozó szakképesítéshez készült, elsősorban a speciális szakiskolák számára, a tanulásban akadályozott tanulóknak adaptált központi program alapján. Összhangban van a nevezett szakképesítés szakmai és vizsgáztatási követelményeivel. Természetesen jól alkalmazható a szakiskolákban is, különösen az olvasási nehézséggel és szövegértéssel küzdő tanulók esetében.
Kiadási év1998
Betöltés...
termékek összehasonlitása