Előkészítés

Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Stresszoldás tanároknak

Elérhetőség: 5-7 munkanap

4.00

A tanári hivatás köztudottan a legstresszesebb munkák közé tartozik, így fontos, hogy a pedagógusok hatékonyan és pozitív hozzáállással szállhassanak szembe ezzel a problémával. Ez a könyv éppen ebben kíván gyakorlati útmutatással szolgálni.

db
Kategóriák: , , Szerző: Kiadó:
Formátum / Oldalszám: B5, ragasztókötött, 120
Kiadási év: 2009

Dr. Chris Kyriacou a stresszkezeléssel kapcsolatos kutatásainak és rengeteg általa tartott tréningnek a tapasztalataira támaszkodva egyaránt képes segítséget nyújtani a pályakezdőknek és a gyakorlott tanároknak. A könyvben a következő témákról van szó:

– A stressz természete és forrásai
– A stressz megelőzése
– Azonnali és hárító megoldások
– Az iskolák szerepe a tanárokat érintő stressz visszaszorításában
– A stressz legyőzéséhez vezető út

A szerzőt nemzetközi szinten is a stresszkutatás egyik legnagyobb tekintélyeként tartják számon. Sok év tapasztalata és számos sikeres könyv köthető a nevéhez. Jelenleg oktatáspszichológiát tanít a Yorki Egyetemen.

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Stresszoldás tanároknak
Alcím-
szemelvényA tanári hivatás köztudottan a legstresszesebb munkák közé tartozik, így fontos, hogy a pedagógusok hatékonyan és pozitív hozzáállással szállhassanak szembe ezzel a problémával. Ez a könyv éppen ebben kíván gyakorlati útmutatással szolgálni.
Kiadási év2009
Faipari szakmai táblázatok és képletgyűjtemény
Alcím-
szemelvény-
Kiadási év2017
Elsősegélynyújtási alapismeretek
Alcím-
szemelvényA tankönyv elsősorban a szakiskolai Elsősegély- nyújtási alapismeretek, Mindennapi ismeretek modulokhoz kapcsolódik, de eredményesen használható a szakközépiskola Egészségtan moduljához is.
Kiadási év2005
Ápolástani alapismeretek (átdolgozott)
AlcímElső, átdolgozott kiadás
szemelvényA tankönyv a Szociális gondozó szakképesítés 025/4.0/1851-06 Ápolási és gondozási ismeretek tananyagegységéhez, az iskolarendszerű képzésben résztvevő tanulóknak, valamint a tanfolyami oktatásban résztvevők számára készült. A könyv elsősorban azon képzésben résztvevők számára íródott, akiknek nincs előzetes egészségügyi végzettségük.
Kiadási év2015
Betöltés...
termékek összehasonlitása