Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

A teknősöd

Elérhetőség: 5-7 munkanap

2.10

Andrisnak és kistestvérének, Csillának hamarosan nagy meglepetésben lesz része. Az elmúlt napokban Anya és Apa berendeztek egy nagy terráriumot. Vajon ki fog lakni benne? Anya csak annyit árult el, hogy egy kicsi állat, és páncélja van.

db
Kategóriák: , , , Szerző: Kiadó:
Formátum / Oldalszám: 24,6 x 24,6 cm, keménytáblás, 36 oldal
Illusztráció: Rosa M. Curto rajzaival
Kiadási év: 2009

Csilla ki is találta – egy teknős! Egy kis állatról gondoskodni nemcsak izgalmas, örömteli dolog, hanem nagy felelősséggel is jár. E könyv megtanítja a gyerekeket, hogyan kell bánni a teknőssel, hogyan kell gondozni, etetni, napoztatni, kézbe venni őt. Az állatorvos hasznos tanácsait is megismerhetjük.

Történetbe foglalva vezeti rá a gyerekeket, hogy milyen öröm és egyben mekkora felelősség egy kis állat etetése, gondozása. Hogyan kell tanítani, mikor kell orvoshoz vinni stb. A könyvek végén állatorvosi tanácsok vannak.

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: A teknősöd
Alcím-
szemelvényAndrisnak és kistestvérének, Csillának hamarosan nagy meglepetésben lesz része. Az elmúlt napokban Anya és Apa berendeztek egy nagy terráriumot. Vajon ki fog lakni benne? Anya csak annyit árult el, hogy egy kicsi állat, és páncélja van.
Műfaj, típus-
Kiadási év2009
Bohókás ABC
Alcím-
szemelvényA szerző rímekbe szedett, vidám verseivel invitálja a gyerekeket a betűk birodalmába. A csengő rímek, a dallamos sorok játékosan segítik a betűk elsajátítását számukra. A kötet kiválóan alkalmas a betűtanítás során az óra eleji motiválásra, vagy az éppen tanult betű kikerestetésére. Így a könyv jól használható szabadidőben és tanórákon egyaránt.
Műfaj, típus
Kiadási év2015
Barátom, Gombocska
AlcímÉs a mágikus levelek története
szemelvényA történet hősei az elveszett, elfeledett vagy kiöregedett plüssállatok nemcsak a gyerekek szívében élnek tovább, hanem saját bolygójukon, a Plüss Planétán is. Itt minden plüssből van, és a játékállatok megelevenednek. Mozognak, beszélnek, és lelkesen leveleznek a gyerekekkel. Gombocska, a plüssmackó - aki a fülében díszelgő gombról kapta nevét - szintén itt él, miután Fanni elvesztette őt biciklizés közben.
Szerző
Műfaj, típus
Kiadási év2006
Beszéd utca
Alcím-
szemelvényIllés Györgyi beszédoktatási módszere a logopédia, kommunikáció, zene, mozgás és fantázia fejlesztésének összhangjára épül, amely kisgyermekkortól segíthet a kommunikációs készségek fejlesztésében.A neves logopédus kedves meséken és kreatív, szórakoztató. A kötet szülőknek és szakembereknek egyaránt nagy segítség lehet: segítségével javítható a gyermek beszédhibája, emellett sikeres kommunikációját, szabatos önkifejezési képességét is megalapozhatjuk.
Műfaj, típus
Kiadási év2014
Betöltés...
termékek összehasonlitása