Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Színház

Mi a művészet?
Elérhetőség: 5-7 munkanap

2.80

Ha színdarabban lépsz föl, tudnod kell, hogyan játssz el valakit vagy valamit. Ez könnyű, ha megnézed, milyen az arcod, ha szomorú vagy, milyen, ha épp kedvesen megsimogat valaki…Ha ez megy, a barátaiddal sok-sok érdekes történetet találhattok ki. Próbáld csak meg!

db
Kategóriák: , , Szerző: Kiadó:
Formátum / Oldalszám: puhatáblás, 36
Illusztráció: Rosa M. Curto rajzaival
Évfolyam / Korosztály: 4-10 éves korosztály
Kiadási év: 2008

A Mi a művészet? című sorozatunk jól érthető formában ismerteti meg a 4-10 éves korosztállyal a festészetet és a szobrászatot, a színházat, a filmet és zenét. A könyvek nem pusztán információforrást jelentenek. Nem passzív ismeretbefogadásra késztetik a gyerekeket, hanem alkotótevékenységre inspirálják őket.

Az egyes művészeteket alapvető összetevőikre bontják, megkeresik ezek hétköznapi megfelelőit, és ezekből kiindulva hozzák a gyermekek számára kézzelfogható távolságra a különféle művészeteket. Játékos elfoglaltságot, ötleteket adnak szülőknek-tanároknak egyaránt.

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Színház
AlcímMi a művészet?
szemelvényHa színdarabban lépsz föl, tudnod kell, hogyan játssz el valakit vagy valamit. Ez könnyű, ha megnézed, milyen az arcod, ha szomorú vagy, milyen, ha épp kedvesen megsimogat valaki...Ha ez megy, a barátaiddal sok-sok érdekes történetet találhattok ki. Próbáld csak meg!
Műfaj, típus-
Kiadási év2008
Művészetek báb- és drámajátékkal II.
Alcímprojektfüzet 2. osztályosoknak
szemelvényA füzetekbe szerkesztett vizuális és verbális tananyag a mesék világába és a teremtő fantázia birodalmába vezeti el a gyerekeket, az életkori sajátosságokat figyelembe véve.
Műfaj, típus
Kiadási év2010
Művészetek báb- és drámajátékkal
Alcímprojektfüzet 1. osztályosoknak
szemelvényA „Gesztenyefa palota” Művészetek báb- és drámajátékkal projekt füzet - kiadónk új fejlesztésű, kompetencia alapú taneszközrendszerének és oktatási programjának elemeként - a „Betűn innen, betűn túl” Ábécés olvasókönyvhöz készült, de önállóan is használható, hiánypótló és a piacon egyedülálló kiadvány.
Műfaj, típus
Kiadási év2010
Szótekerő
Alcímgyakorlatok olvasási, helyesírási gondokkal küzdőknek
szemelvényLovász Gabriella gyakorlókönyve az olvasási, helyesírási, és nyelvtanulási nehézségekkel küzdő gyerekeknek kínál segítséget.
Kiadási év2009
Betöltés...
termékek összehasonlitása