Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Emil denevért szeretne

Elérhetőség: 5-7 munkanap

3.10

Emil egy reggel úgy ébred, hogy szeretne egy denevért. Már csak az anyukáját kell meggyőzni arról, hogy ez jó ötlet. Lackfi János rímbe szedett, humoros szövege és a szerethetően rosszcsont Emil történetei a gyermekeket és felnőtteket is elbűvölik!

db
Kategóriák: , , Szerzők: , Kiadó:
Formátum / Oldalszám: 170 x 200 mm, kemény papírkötés, 32 oldal
Évfolyam / Korosztály: 5 éves kor felett
Kiadási év: 2014

Új sorozat indul a legkisebb olvasóknak, Emil főszereplésével, aki a gyerekekre oly’ jellemző kissé abszurd, bármit lehetségesnek tartó látásmódjával nem csak a gyerek olvasót, de a neki mesélő szülőt is garantáltan megnevetteti. A francia sorozat Lackfi János humoros, rímes-ritmusos fordításában jelenik meg magyarul egyszerre két kötettel. (Emil denevért szeretne, Emil láthatatlan). Részlet a műből: Kistesók, most nem azért, de Emil akar egy denevért! Ez így van, és nem máshogyan van! Emil denevért akar. Ez szokatlan… Igazit. Olyat, amelyik nappal aluszik. Szárnyas, fogas, karmos, körmös, gombszeme van, este röpdös!

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Emil denevért szeretne
Alcím-
szemelvényEmil egy reggel úgy ébred, hogy szeretne egy denevért. Már csak az anyukáját kell meggyőzni arról, hogy ez jó ötlet. Lackfi János rímbe szedett, humoros szövege és a szerethetően rosszcsont Emil történetei a gyermekeket és felnőtteket is elbűvölik!
Műfaj, típus-
Kiadási év2014
Bohókás ABC
Alcím-
szemelvényA szerző rímekbe szedett, vidám verseivel invitálja a gyerekeket a betűk birodalmába. A csengő rímek, a dallamos sorok játékosan segítik a betűk elsajátítását számukra. A kötet kiválóan alkalmas a betűtanítás során az óra eleji motiválásra, vagy az éppen tanult betű kikerestetésére. Így a könyv jól használható szabadidőben és tanórákon egyaránt.
Műfaj, típus
Kiadási év2015
Barátom, Gombocska
AlcímÉs a mágikus levelek története
szemelvényA történet hősei az elveszett, elfeledett vagy kiöregedett plüssállatok nemcsak a gyerekek szívében élnek tovább, hanem saját bolygójukon, a Plüss Planétán is. Itt minden plüssből van, és a játékállatok megelevenednek. Mozognak, beszélnek, és lelkesen leveleznek a gyerekekkel. Gombocska, a plüssmackó - aki a fülében díszelgő gombról kapta nevét - szintén itt él, miután Fanni elvesztette őt biciklizés közben.
Szerző
Műfaj, típus
Kiadási év2006
Beszéd utca
Alcím-
szemelvényIllés Györgyi beszédoktatási módszere a logopédia, kommunikáció, zene, mozgás és fantázia fejlesztésének összhangjára épül, amely kisgyermekkortól segíthet a kommunikációs készségek fejlesztésében.A neves logopédus kedves meséken és kreatív, szórakoztató. A kötet szülőknek és szakembereknek egyaránt nagy segítség lehet: segítségével javítható a gyermek beszédhibája, emellett sikeres kommunikációját, szabatos önkifejezési képességét is megalapozhatjuk.
Műfaj, típus
Kiadási év2014
Betöltés...
termékek összehasonlitása