Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Garabonci Gréti és a titkos imádó

Garabonci Gréti 6.
Elérhetőség: 5-7 munkanap

7.70

A platánvárosi másodikosok tudományos versenyre készülnek. Gréti sajnos az undok Rozalinda barátjával, Kornéllal kénytelen együtt dolgozni. Hamar rájön azonban, hogy nem is olyan rossz Kornéllal együtt lenni.

db
Kategóriák: , , , , Szerzők: , Kiadó:
Formátum / Oldalszám: 140 x 185 mm, keménytábla, 128 oldal
Illusztráció: Priscilla Burris rajzai
Évfolyam / Korosztály: 7-10 éveseknek
Kiadási év: 2018

Közben egy titkos imádó is figyelemmel kíséri a kislány minden egyes lépését.

Könnyen olvasható szöveg és rengeteg kép: a Garabonci Gréti sorozat kiváló a kezdő olvasóknak.

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Garabonci Gréti és a titkos imádó
AlcímGarabonci Gréti 6.
szemelvényA platánvárosi másodikosok tudományos versenyre készülnek. Gréti sajnos az undok Rozalinda barátjával, Kornéllal kénytelen együtt dolgozni. Hamar rájön azonban, hogy nem is olyan rossz Kornéllal együtt lenni.
Műfaj, típus-
Kiadási év2018
Technika tankönyv 2.
Alcím2. osztályosoknak
szemelvénymódszertanilag és munkaformákban is változatos feldolgozás • segítséget ad a finommanipulációs készségek, a szem-kéz koordináció fejlesztéséhez, amelyek elengedhetetlenek többek között a betűformálás, az írás ritmusának és lendületének kialakításához is • magasabb óraszámhoz, egész napos oktatáshoz, illetve differenciált munkaszervezéshez alkalmazható feladatok
Kiadási év2010
Technika tankönyv 1.
Alcím1. osztályosoknak
szemelvényNem csak a betűtanulást könnyíti meg, ha az egyre ügyesedő kis kezek sok apró magocskát fognak, ragasztóznak meg és helyeznek el, papírt tépnek, hajtanak, gömbölyítenek és redőznek. Az íróeszköz helyes tartásához, a betűformálás, az írás ritmusának és lendületének kialakításához szükséges készségek gyorsabb fejlődése nemcsak a tanító munkáját teszi hatékonyabbá, nem csak közvetlen hatásaival fejleszt olyan területeket, mint a szem-kéz koordináció, hanem egy döntő időszakban a tanulónak a manuális tevékenységekhez való egész hozzáállását alakítja, formálja kedvezően.
Kiadási év2010
Atlasz alsó tagozatosoknak
AlcímÖcsi és Blöki kalandjai a Földön
szemelvényA Öcsi és Blöki kalandjai a Földön című atlasz olyan egyedülálló taneszköz, amely különböző életkorú alsó tagozatos tanulók számára készült.
Műfaj, típus
Kiadási év-
Betöltés...
termékek összehasonlitása