Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Formafelismerő zsák

Geometriai testekkel
Elérhetőség: 5-7 munkanap

25.60

Tapintó-érzékelő készlet 9 pár geometriai testtel. Fejleszti a taktilis készségeket, e közben a gyermekek megismerkednek az alapvető geometriai formákkal. Rajzsablonnak vagy modellnek is használhatóak.

db
Kategóriák: , ,
Formátum / Oldalszám: 25 x 17,5 cm-es tasak
Évfolyam / Korosztály: 4-12 év

Tartalma: gömb, tojás, pálca, téglatest, kocka, átlósan felezett és félbevágott kocka, henger, fél henger. A kocka élének hossza: 2,5 cm.

Zákocska mérete: 25 x 17,5 cm.

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Formafelismerő zsák
AlcímGeometriai testekkel
szemelvényTapintó-érzékelő készlet 9 pár geometriai testtel. Fejleszti a taktilis készségeket, e közben a gyermekek megismerkednek az alapvető geometriai formákkal. Rajzsablonnak vagy modellnek is használhatóak.
Térbeli építőkocka készlet
Alcím-
szemelvényTérlátást fejlesztő színes építőkockák, szabad építéshez, vagy feladathoz. 2 cm-es élhosszúságú kockák 6 színben, műanyag tartóban.
Formarajzoló – A farm állatai
Alcím-
szemelvényMinden gyerek szeret rajzolni. A különféle színes sablonnak köszönhetően csodaszép rajzokat varázsolhatnak. Már csak szépre kell színezniük! A rajzoló elérhető áttetsző változatban is. A készlet tartalma: 6 különböző állatforma.
Geometriai alakzatok
AlcímGeometriai formák fából
szemelvénySokrétűen használható geometriai formák, szép színekben és különböző formákban. Hagyja a gyerekek fantáziáját szárnyalni - állatok és figurák, absztrakt minták, minden lehetséges -és a gyerekek lelkesedéssel fogadják.
Betöltés...
termékek összehasonlitása