Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Formafelismerő zsák

Geometriai testekkel
Elérhetőség: 5-7 munkanap

25.60

Tapintó-érzékelő készlet 9 pár geometriai testtel. Fejleszti a taktilis készségeket, e közben a gyermekek megismerkednek az alapvető geometriai formákkal. Rajzsablonnak vagy modellnek is használhatóak.

db
Kategóriák: , ,
Formátum / Oldalszám: 25 x 17,5 cm-es tasak
Évfolyam / Korosztály: 4-12 év

Tartalma: gömb, tojás, pálca, téglatest, kocka, átlósan felezett és félbevágott kocka, henger, fél henger. A kocka élének hossza: 2,5 cm.

Zákocska mérete: 25 x 17,5 cm.

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Formafelismerő zsák
AlcímGeometriai testekkel
szemelvényTapintó-érzékelő készlet 9 pár geometriai testtel. Fejleszti a taktilis készségeket, e közben a gyermekek megismerkednek az alapvető geometriai formákkal. Rajzsablonnak vagy modellnek is használhatóak.
Műfaj, típus-
Érzések képsorozat
Alcím32 történet
szemelvényA rövid történetek mindennapi eseményeket mutatnak be, melyek érzelmeket váltottak ki. Pl. versenyfutás után dobogós helyezés, bánat az elszabadult papagáj után, izgalom és csodálkozás a trapézmutatvány alatt a cirkuszban és más történetek. Minden történetben egy-két szereplő van és a történet befejezésekor, közelről láthatjuk az arcán tükröződő érzelmeket.
Állatok élőhelyei
AlcímFöldgömb
szemelvényA Földgömb segítségével megismerhetjük az egyes állatfajok élőhelyeit, a legnépszerűbb fajok illusztrációival. Jelölve vannak a kontinensek, a tengerek, az erdők, a hegyek, a dzsungelek. Megismerkedhetünk például Indiában a királykobrával vagy Kanadában a bivallyal. Fedezd fel a Földünket!
Műfaj, típus
Nagy gyöngykészlet
Alcím-
szemelvény250 db gyöngy, 6 különböző forma, 5 különböző szín, 8 zsinórral.
Műfaj, típus
Betöltés...
termékek összehasonlitása