Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Geometriai építőkészlet

250 darabos
Elérhetőség: 5-7 munkanap

33.60

A tanulók alkossanak testeket, majd terítsék ki – azaz alkossák meg a felületi modelljüket. Építés közben számos szabályszerűséggel találkoznak, melyet ezt követően sokkal könnyebben értenek meg, amikor a füzetben való számolásról van szó. A kész modellek a színes elemeknek köszönhetően távolról is jól láthatóak, ezért tanári bemutatásra is alkalmasak.

db
Kategóriák: , , ,
Formátum / Oldalszám: műanyag, 4,5 x 27,5 x 23 cm, 729 g
Évfolyam / Korosztály: 3 éves kor

A készlet 250 db különböző elemet tartalmaz: összekötők, 6 különböző hosszúságban (4-13 cm). Minden hosszúságnak eltérő színe van, ezért a bemutatás, építés még egyszerűbb. Golyók, 6 színben.

Ez a geometriai összerakó játék ideális vizuális és alkalmazási eszközként, a geometria tanításában. A gyermekek elkészíthetnek geometriai testek élmodelljeit és alapfelületeit. Sokat tanulnak meg a legfontosabb testek tulajdonságairól. Ezen felül megtanulják és szilárdítják az alapvető geometriai kifejezéseket, mint például a szél, a sarok, a pont, az alapterület.

A tanulók az alkotóelemeken is kreatív fantáziaszerkezeteket ragaszthatnak be – itt nincs határ! Az alkatrészek összerakása elősegíti a finom motoros készségeket és a gyermekek koncentráció-képességét.

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Geometriai építőkészlet
Alcím250 darabos
szemelvényA tanulók alkossanak testeket, majd terítsék ki - azaz alkossák meg a felületi modelljüket. Építés közben számos szabályszerűséggel találkoznak, melyet ezt követően sokkal könnyebben értenek meg, amikor a füzetben való számolásról van szó. A kész modellek a színes elemeknek köszönhetően távolról is jól láthatóak, ezért tanári bemutatásra is alkalmasak.
Műfaj, típus-
Érzések képsorozat
Alcím32 történet
szemelvényA rövid történetek mindennapi eseményeket mutatnak be, melyek érzelmeket váltottak ki. Pl. versenyfutás után dobogós helyezés, bánat az elszabadult papagáj után, izgalom és csodálkozás a trapézmutatvány alatt a cirkuszban és más történetek. Minden történetben egy-két szereplő van és a történet befejezésekor, közelről láthatjuk az arcán tükröződő érzelmeket.
Állatok élőhelyei
AlcímFöldgömb
szemelvényA Földgömb segítségével megismerhetjük az egyes állatfajok élőhelyeit, a legnépszerűbb fajok illusztrációival. Jelölve vannak a kontinensek, a tengerek, az erdők, a hegyek, a dzsungelek. Megismerkedhetünk például Indiában a királykobrával vagy Kanadában a bivallyal. Fedezd fel a Földünket!
Műfaj, típus
Nagy gyöngykészlet
Alcím-
szemelvény250 db gyöngy, 6 különböző forma, 5 különböző szín, 8 zsinórral.
Műfaj, típus
Betöltés...
termékek összehasonlitása