Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Mozaik

a kreatív játék
Elérhetőség: 5-7 munkanap

35.50

A gyerekek kreatívan alkothatnak mintákat, alakzatokat és mozaikokat, de fejleszthetjük megfigyelőképességüket is, ha kész mintát kell leképezni. Készíthetnek parketta-mintát, tükrözhetnek geometriai alakzatokat, sormintát folytathatnak, akár képet is formálhatnak.

db
Kategóriák: , ,
Formátum / Oldalszám: lapkák mérete: 2,3 x 2,3 cm, tábla mérete: 39x39 cm, tömeg: 1,32 kg, műanyag
Évfolyam / Korosztály: 4-9 év

A kiváló minőségű műanyagból készült, 350 négyzet  12 színben – fejleszti a kreativitást. A gyerekek mintákat és díszeket formálnak a kirakólapon. Parkettát, geometriai alakzatokat tükrözhetnek, mintákat vagy képeket másolhatnak. Fejlődik a geometriai érzék, képzelet és kreativitás.

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Mozaik
Alcíma kreatív játék
szemelvényA gyerekek kreatívan alkothatnak mintákat, alakzatokat és mozaikokat, de fejleszthetjük megfigyelőképességüket is, ha kész mintát kell leképezni. Készíthetnek parketta-mintát, tükrözhetnek geometriai alakzatokat, sormintát folytathatnak, akár képet is formálhatnak.
Térbeli építőkocka készlet
Alcím-
szemelvényTérlátást fejlesztő színes építőkockák, szabad építéshez, vagy feladathoz. 2 cm-es élhosszúságú kockák 6 színben, műanyag tartóban.
Formarajzoló – A farm állatai
Alcím-
szemelvényMinden gyerek szeret rajzolni. A különféle színes sablonnak köszönhetően csodaszép rajzokat varázsolhatnak. Már csak szépre kell színezniük! A rajzoló elérhető áttetsző változatban is. A készlet tartalma: 6 különböző állatforma.
Geometriai alakzatok
AlcímGeometriai formák fából
szemelvénySokrétűen használható geometriai formák, szép színekben és különböző formákban. Hagyja a gyerekek fantáziáját szárnyalni - állatok és figurák, absztrakt minták, minden lehetséges -és a gyerekek lelkesedéssel fogadják.
Betöltés...
termékek összehasonlitása