Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Trükkös-ujjak

Elérhetőség: 5-7 munkanap

11.90

A játék fejleszti a szem-kéz koordinációt és a koncentrációt is. A 16 golyó alulról az ujjak segítségével helyezzük el a mellékelt ábrák szerint.

db
Kategóriák: , ,
Formátum / Oldalszám: 26 x 41,5 cm, papír, műanyag, 400 g
Évfolyam / Korosztály: 4 éves kortól

A játék folyamata 16 golyót az ujjainkal 14 sablonkártya elhelyezni, miközben a  kártyák különböző nehézségi szinteket mutatnak be, így a kicsik fokozatosan ügyesednek. A feladatok elvégzésével sokoldalú tanulási lehetőséget támogat. A két doboznak köszönhetően egyszerre 2 gyermek játszhat.

Fejlődési lehetőségek a gyermek számára:
– ügyesség
– kéz-szem koordináció
– koncentráció
– logikus gondolkodás
– finom motoros készségek

16 többszínű golyó, 14 sablonkártya, 2 doboz

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Trükkös-ujjak
Alcím-
szemelvényA játék fejleszti a szem-kéz koordinációt és a koncentrációt is. A 16 golyó alulról az ujjak segítségével helyezzük el a mellékelt ábrák szerint.
Térbeli építőkocka készlet
Alcím-
szemelvényTérlátást fejlesztő színes építőkockák, szabad építéshez, vagy feladathoz. 2 cm-es élhosszúságú kockák 6 színben, műanyag tartóban.
Formarajzoló – A farm állatai
Alcím-
szemelvényMinden gyerek szeret rajzolni. A különféle színes sablonnak köszönhetően csodaszép rajzokat varázsolhatnak. Már csak szépre kell színezniük! A rajzoló elérhető áttetsző változatban is. A készlet tartalma: 6 különböző állatforma.
Geometriai alakzatok
AlcímGeometriai formák fából
szemelvénySokrétűen használható geometriai formák, szép színekben és különböző formákban. Hagyja a gyerekek fantáziáját szárnyalni - állatok és figurák, absztrakt minták, minden lehetséges -és a gyerekek lelkesedéssel fogadják.
Betöltés...
termékek összehasonlitása