Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Hot

Turbinó (fújócska)

Elérhetőség: 5-7 munkanap

30.40

A propellert fújással hozhatjuk mozgásba, a meghatározott rublikánál megállítani azonban nehezebb. A gyerekek gyorsan megtanulják a helyes levegővételt, melynek nagy hasznát vehetik például éneklés közben, de a beszédhibás gyerekek terápiájánál is minőségi segédeszköz.

db
Kategóriák: , ,
Formátum / Oldalszám: 14 x 44 x 13 cm, bükkfa, üveg, műanyag, 540 g
Évfolyam / Korosztály: 5-8 év

2 nehézségi fok.

2 fúvóka, 7 golyó

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Turbinó (fújócska)
Alcím-
szemelvényA propellert fújással hozhatjuk mozgásba, a meghatározott rublikánál megállítani azonban nehezebb. A gyerekek gyorsan megtanulják a helyes levegővételt, melynek nagy hasznát vehetik például éneklés közben, de a beszédhibás gyerekek terápiájánál is minőségi segédeszköz.
Műfaj, típus-
Hol laknak az állatok
Alcím-
szemelvényEzzel a párosító játékkal a gyerekek megtanulják hol élnek az állatok: a tanyán, a dzsungelben, a sivatagban, az északi, illetve a déli sarkon, vagy a víz alatt.
Műfaj, típus
Nagy bábkészlet
Alcím42 db kesztyűs báb
szemelvény42 db kesztyűs báb, legkedvesebb meséinkhez, praktikus, tárolódobozban.
Egészséges táplálkozás – Közlekedési lámpa
Alcím-
szemelvényA kártyák segítségével könnyen elmagyarázhatjuk, hogy mely ételekből mennyit fogyaszthatunk és azok milyen hatással vannak az egészségünkre. A gyerekek kiválaszthatják az egészséges ételeket, melyeket gyakran fogyaszthatunk, azokat, melyeket ritkábban ehetünk, de nagyon sok fontos tápanyagot tartalmaznak, illetve azokat, melyeket érdemes csak ritkán fogyasztani, hiszen elhízáshoz vezethet, ha túl sokat eszünk belőlük.
Műfaj, típus-
Betöltés...
termékek összehasonlitása