Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Tanulói abakusz

kék/piros golyókkal
Elérhetőség: 5-7 munkanap

16.20

100-as számkör
Méret: 25×18 cm.
Golyók mérete: 11 mm átm.
Az állvány oldalelemi keményfából, a számológolyócskák ellenálló műanyagból készültek, melyek rozsdamentes acélrudakon csúsznak.

db
Kategóriák: , ,
Formátum / Oldalszám: műanyag, fém, 25x18 cm, golyók átmérője: 11 mm
Évfolyam / Korosztály: 5 éves kortól

A számoló rudak a döntött pozícióban vannak, ami kényelmes használatot biztosít tanulóknak.A szerkezet szélessége garantálja, hogyha a tanuló a 10-es sorokat teljesen jobbra-vagy balra tolja, akkor középen maradjon elválasztásnyi hely.

Az állvány oldalelemi keményfából, a számológolyócskák ellenálló műanyagból készültek, melyek rozsdamentes acélrudakon csúsznak. A számoló rudak a döntött pozícióban vannak, ami kényelmes használatot biztosít tanulóknak. A szerkezet szélessége garantálja, hogyha a tanuló a 10-es sorokat teljesen jobbra-vagy balra tolja, akkor középen maradjon elválasztásnyi hely.

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Tanulói abakusz
Alcímkék/piros golyókkal
szemelvény100-as számkör Méret: 25x18 cm. Golyók mérete: 11 mm átm. Az állvány oldalelemi keményfából, a számológolyócskák ellenálló műanyagból készültek, melyek rozsdamentes acélrudakon csúsznak.
Műfaj, típus-
Állatok élőhelyei
AlcímFöldgömb
szemelvényA Földgömb segítségével megismerhetjük az egyes állatfajok élőhelyeit, a legnépszerűbb fajok illusztrációival. Jelölve vannak a kontinensek, a tengerek, az erdők, a hegyek, a dzsungelek. Megismerkedhetünk például Indiában a királykobrával vagy Kanadában a bivallyal. Fedezd fel a Földünket!
Műfaj, típus
Nagy gyöngykészlet
Alcím-
szemelvény250 db gyöngy, 6 különböző forma, 5 különböző szín, 8 zsinórral.
Műfaj, típus
Bogyó és Babóca erdei kirándulás
AlcímHurrá nyaralunk!
szemelvényIndulhat a vidám kirándulás! Sok élményt rejteget az erdei út, amíg elérkezünk a fagyizóhoz. Vajon ki lesz a legügyesebb, ki kóstolhatja meg elsőnek Frici finomságait A könnyen érthető mégis izgalmas Bogyó és Babóca: Erdei kirándulás társasjáték Bogyó és Babóca mesevilágába varázsolja a gyerekeket.
Műfaj, típus
Betöltés...
termékek összehasonlitása