Előkészítés

Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Arckifejezések

Elérhetőség: 5-7 munkanap

17.00

A játék segítségével képet kapnak a gyermekek az arc mimikájáról, érzelmek kifejezéséről. A beszéd és a nyelv, összekapcsolva mimikával, kifejezőbbé teszi a gyermekek kommunikációját.

db
Kategóriák: , ,
Formátum / Oldalszám: 48 db, 10,5 x 13,7 cm méretű kártya

20 fából készült kártya 20 különböző arckifejezést mutat. Ezeket a kártyán lévő képekhez kell csatolni. Ennek során a gyermekek arckifejezéseket követhetnek és érzelmekről beszélhetnek.

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Arckifejezések
Alcím-
szemelvényA játék segítségével képet kapnak a gyermekek az arc mimikájáról, érzelmek kifejezéséről. A beszéd és a nyelv, összekapcsolva mimikával, kifejezőbbé teszi a gyermekek kommunikációját.
Műfaj, típus-
Asztali bábparaván
Alcím-
szemelvénySzínház MDF lemezből, színes függönnyel. Fiúknak és lányoknak. Kihajtható oldalszárnyakkal, melyek tartják a paravánt és színes elhúzható függönnyel.
Műfaj, típus,
Bábparaván
Alcímnapocskás
szemelvényKihajtható oldalszárnyakkal, melyek tartják a paravánt és színes elhúzható függönnyel. Ajánlott fiúknak és lányoknak.
Műfaj, típus,
Érzések képsorozat
Alcím32 történet
szemelvényA rövid történetek mindennapi eseményeket mutatnak be, melyek érzelmeket váltottak ki. Pl. versenyfutás után dobogós helyezés, bánat az elszabadult papagáj után, izgalom és csodálkozás a trapézmutatvány alatt a cirkuszban és más történetek. Minden történetben egy-két szereplő van és a történet befejezésekor, közelről láthatjuk az arcán tükröződő érzelmeket.
Betöltés...
termékek összehasonlitása