Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Cikkcakk – ollókészlet

13 cm (5 db-os)
Elérhetőség: 5-7 munkanap

9.50

5 db gyermekollóval, különböző vágási mintákkal. A papírvágó ollókat ajánljuk a legkülönbözőbb dekorációk elkészítéséhez, meghívók, névjegykártyák, fotók, levelek és még sok más papíráru díszítéséhez.

db
Kategóriák: , , Műfaj:
Formátum / Oldalszám: sokszínű műanyag, 15 cm, 146 g
Évfolyam / Korosztály: 3 éves kor

Különböző színű ollók ideálisak díszítéshez, meghívók vagy levelek részére egyedi szegélyek vágásához, felnőttek számára is.

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Cikkcakk – ollókészlet
Alcím13 cm (5 db-os)
szemelvény5 db gyermekollóval, különböző vágási mintákkal. A papírvágó ollókat ajánljuk a legkülönbözőbb dekorációk elkészítéséhez, meghívók, névjegykártyák, fotók, levelek és még sok más papíráru díszítéséhez.
Műfaj, típus
Érzések képsorozat
Alcím32 történet
szemelvényA rövid történetek mindennapi eseményeket mutatnak be, melyek érzelmeket váltottak ki. Pl. versenyfutás után dobogós helyezés, bánat az elszabadult papagáj után, izgalom és csodálkozás a trapézmutatvány alatt a cirkuszban és más történetek. Minden történetben egy-két szereplő van és a történet befejezésekor, közelről láthatjuk az arcán tükröződő érzelmeket.
Állatok élőhelyei
AlcímFöldgömb
szemelvényA Földgömb segítségével megismerhetjük az egyes állatfajok élőhelyeit, a legnépszerűbb fajok illusztrációival. Jelölve vannak a kontinensek, a tengerek, az erdők, a hegyek, a dzsungelek. Megismerkedhetünk például Indiában a királykobrával vagy Kanadában a bivallyal. Fedezd fel a Földünket!
Műfaj, típus
Nagy gyöngykészlet
Alcím-
szemelvény250 db gyöngy, 6 különböző forma, 5 különböző szín, 8 zsinórral.
Műfaj, típus
Betöltés...
termékek összehasonlitása