Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Sokszínű fűzős betűkészlet

Az első olvasási és írásbeli gyakorlatokhoz
Elérhetőség: 5-7 munkanap

23.10

Hogy néz ki a nevem? Milyen betűket használjak? Pirossal vagy kékkel írjam, hogy Kata? Nyakláncot csináljak inkább vagy karkötőt? Zseníliadrótra, vagy hímző cérnára fűzve a gyerekek kis kiegészítőket fűzhetnek maguknak. Játék közben ismerkednek a betűkkel és fejlődik a szem-kéz koordinációjuk. 288 db-os szett.

db
Kategóriák: , , Műfaj:
Formátum / Oldalszám: műanyag, betűk mérete: 1,5 x 2 cm, doboz súlya 459 g
Évfolyam / Korosztály: 4 éves kor

Az első olvasási és írási gyakorlatok során a gyerekek fokozatosan megtanulják olvasni és helyesbíteni a helyesírást ezekkel a szálakra felfűzhető betűkkel. Egy-egy szálra fonják a saját nevüket, vagy az első egyszerű szavaikat. A foglalkozás lehet önállóan, vagy akár sablonra támaszkodva. Ily módon fokozatosan kibővítik szókincsüket és szórakoztató szavakba fonják őket. Külön rendelhető a termékhez speciális huzal, mely még szórakoztatóbbá teszi a foglalkozást.

• Hogyan néz ki a nevem?
• Milyen betűket kell használnom?
A játék során a gyerekek megismerik az abc betűit.
A játék alkalmas a tapintás és a látás fejlesztésére is.
A készlet összesen 288 darab elemet tartalmaz.

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Sokszínű fűzős betűkészlet
AlcímAz első olvasási és írásbeli gyakorlatokhoz
szemelvényHogy néz ki a nevem? Milyen betűket használjak? Pirossal vagy kékkel írjam, hogy Kata? Nyakláncot csináljak inkább vagy karkötőt? Zseníliadrótra, vagy hímző cérnára fűzve a gyerekek kis kiegészítőket fűzhetnek maguknak. Játék közben ismerkednek a betűkkel és fejlődik a szem-kéz koordinációjuk. 288 db-os szett.
Érzések képsorozat
Alcím32 történet
szemelvényA rövid történetek mindennapi eseményeket mutatnak be, melyek érzelmeket váltottak ki. Pl. versenyfutás után dobogós helyezés, bánat az elszabadult papagáj után, izgalom és csodálkozás a trapézmutatvány alatt a cirkuszban és más történetek. Minden történetben egy-két szereplő van és a történet befejezésekor, közelről láthatjuk az arcán tükröződő érzelmeket.
Állatok élőhelyei
AlcímFöldgömb
szemelvényA Földgömb segítségével megismerhetjük az egyes állatfajok élőhelyeit, a legnépszerűbb fajok illusztrációival. Jelölve vannak a kontinensek, a tengerek, az erdők, a hegyek, a dzsungelek. Megismerkedhetünk például Indiában a királykobrával vagy Kanadában a bivallyal. Fedezd fel a Földünket!
Műfaj, típus
Nagy gyöngykészlet
Alcím-
szemelvény250 db gyöngy, 6 különböző forma, 5 különböző szín, 8 zsinórral.
Műfaj, típus
Betöltés...
termékek összehasonlitása