Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Uzsonnás doboz

Elérhetőség: 5-7 munkanap

15.90

Az Uzsonnás doboz egy újabb társasjáték, ami az egészséges táplálkozás alapjaival foglalkozik! A játék célja, hogy a gyerekek kiválasszák az egészséges ételeket a kártyák közül, és megtöltsék velük dobozukat. A haladók számára már az igazi uzsonna elkészítése sem jelent majd akadályt!

Keresd az egészséges ételeket és töltsd meg vele az uzsonnás dobozod. A készlet tartalma: 4 szétszedett tábla, 24 képkártya.

db
Kategóriák: , , , Kiadó: Műfaj: ,
Kiadói Cikkszám: OR020
Évfolyam / Korosztály: 3-7 éves kor

Játékosok száma: 2-4 fő. 3-7 éves korú gyerekeknek ajánljuk.

A játék menete

· Minden játékos összerak egy uzsonnás dobozt két darabból. Az egészséges ennivalókat ábrázoló kártyákat színükkel lefelé összekeverjük az asztalon.
· A legfiatalabb játékos kezd: felfordít egy kártyát.
· Ha a kártyán lévő étel szerepel a dobozán, a kártyát ráhelyezi a táblájára. Ha nincs nála az az ennivaló, akkor a kártyát megmutatja a többieknek, majd visszahelyezi színével lefelé a többi kártya közé az asztalra.
· A tőle balra lévő játékos folytatja a játékot, most ő húz egy kártyát.
· A játék addig folytatódik, míg egy játékos össze nem gyűjti az összes ételt, ami a tábláján van.

Az győz, aki először gyűjti össze az uzsonnás dobozába az összes bele illő egészséges ennivalót.

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Uzsonnás doboz
Alcím-
szemelvényAz Uzsonnás doboz egy újabb társasjáték, ami az egészséges táplálkozás alapjaival foglalkozik! A játék célja, hogy a gyerekek kiválasszák az egészséges ételeket a kártyák közül, és megtöltsék velük dobozukat. A haladók számára már az igazi uzsonna elkészítése sem jelent majd akadályt! Keresd az egészséges ételeket és töltsd meg vele az uzsonnás dobozod. A készlet tartalma: 4 szétszedett tábla, 24 képkártya.
Érzések képsorozat
Alcím32 történet
szemelvényA rövid történetek mindennapi eseményeket mutatnak be, melyek érzelmeket váltottak ki. Pl. versenyfutás után dobogós helyezés, bánat az elszabadult papagáj után, izgalom és csodálkozás a trapézmutatvány alatt a cirkuszban és más történetek. Minden történetben egy-két szereplő van és a történet befejezésekor, közelről láthatjuk az arcán tükröződő érzelmeket.
Kiadó-
Állatok élőhelyei
AlcímFöldgömb
szemelvényA Földgömb segítségével megismerhetjük az egyes állatfajok élőhelyeit, a legnépszerűbb fajok illusztrációival. Jelölve vannak a kontinensek, a tengerek, az erdők, a hegyek, a dzsungelek. Megismerkedhetünk például Indiában a királykobrával vagy Kanadában a bivallyal. Fedezd fel a Földünket!
Kiadó-
Műfaj, típus
Nagy gyöngykészlet
Alcím-
szemelvény250 db gyöngy, 6 különböző forma, 5 különböző szín, 8 zsinórral.
Kiadó-
Műfaj, típus
Betöltés...
termékek összehasonlitása