Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Térbeli építőkocka készlet

Elérhetőség: 5-7 munkanap

20.30

Térlátást fejlesztő színes építőkockák, szabad építéshez, vagy feladathoz.
2 cm-es élhosszúságú kockák 6 színben, műanyag tartóban.

db
Kategóriák: ,
Formátum / Oldalszám: 2 cm-es élhosszúság, doboz: 21x9,8 cm, 240 g
Évfolyam / Korosztály: 4 éves kor

Ez a 100 kicsi, színes fából készült kockakészlet ideális a geometriaórákon, szabad foglalkozásokhoz. A gyermekek színes minták létrehozására, tornyok vagy kreatív szerkezetek építésére vagy épületek építésére használhatják. Bővíti a térbeli gondolkodást, a gyerekek kreatívak lehetnek építés közben. A sablonokat használhatják az osztálytermi gyakorlatokhoz, amelyeket a hallgatóknak újból fel kell építeniük.

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Térbeli építőkocka készlet
Alcím-
szemelvényTérlátást fejlesztő színes építőkockák, szabad építéshez, vagy feladathoz. 2 cm-es élhosszúságú kockák 6 színben, műanyag tartóban.
Műfaj, típus-
Érzések képsorozat
Alcím32 történet
szemelvényA rövid történetek mindennapi eseményeket mutatnak be, melyek érzelmeket váltottak ki. Pl. versenyfutás után dobogós helyezés, bánat az elszabadult papagáj után, izgalom és csodálkozás a trapézmutatvány alatt a cirkuszban és más történetek. Minden történetben egy-két szereplő van és a történet befejezésekor, közelről láthatjuk az arcán tükröződő érzelmeket.
Állatok élőhelyei
AlcímFöldgömb
szemelvényA Földgömb segítségével megismerhetjük az egyes állatfajok élőhelyeit, a legnépszerűbb fajok illusztrációival. Jelölve vannak a kontinensek, a tengerek, az erdők, a hegyek, a dzsungelek. Megismerkedhetünk például Indiában a királykobrával vagy Kanadában a bivallyal. Fedezd fel a Földünket!
Műfaj, típus
Nagy gyöngykészlet
Alcím-
szemelvény250 db gyöngy, 6 különböző forma, 5 különböző szín, 8 zsinórral.
Műfaj, típus
Betöltés...
termékek összehasonlitása