Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Hot

Alakformáló torna

Lábizmok, hasizmok, farizmok erősítése
Elérhetőség: 5-7 munkanap

5.70

A könyv új megközelítésben szól olyan ismert témákról, mint az alakformálás, s annak is három leglátványosabb területéről, a has, a comb és a farizmok intenzív erősítéséről. Bemutatja a testmozgás funkcionális hatásait; milyen a szerkezetük és hogyan viselkednek izmaink; mi a helyes táplálkozás titka; számos gyakorlat pontos leírását; többféle edzésprogramot.

db
Kategóriák: , , , , Szerző: Kiadó:
Formátum / Oldalszám: puhatáblás, ragasztókötött, 96 oldal
Kiadási év: 2010

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Alakformáló torna
AlcímLábizmok, hasizmok, farizmok erősítése
szemelvényA könyv új megközelítésben szól olyan ismert témákról, mint az alakformálás, s annak is három leglátványosabb területéről, a has, a comb és a farizmok intenzív erősítéséről. Bemutatja a testmozgás funkcionális hatásait; milyen a szerkezetük és hogyan viselkednek izmaink; mi a helyes táplálkozás titka; számos gyakorlat pontos leírását; többféle edzésprogramot.
Kiadási év2010
Vegyes iparcikk áruk ismerete és forgalmazása
Alcím-
szemelvényA tankönyv a Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció szakmacsoporton belül az eladó szakképesítéshez készült. Az áruforgalmazás tantárgy vegyes iparcikk témakörének elméleti és gyakorlati részét dolgozza fel.
Kiadási év-
Varrómunkás szakmai ismeretek
Alcím-
szemelvényA képzés célja: A képzésben résztvevők megszerezzék a varrómunkás szakma műveléséhez szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket. Sajátítsák el a képesítés munkaterületéhez tartozó legjellemzőbb munkakörök betöltéséhez szükséges kompetenciákat.
Kiadási év2001
Varrómunkás anyag- és áruismeret
Alcím-
szemelvénySpeciális szakiskola; anyag- és áruismeret tantárgy; varrómunkás; szakképzés
Kiadási év2001
Betöltés...
termékek összehasonlitása