Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Segíts! Elsősegélynyújtási ismeretek I.

Elérhetőség: 5-7 munkanap

5.80

A könyv a Segíts! Elsősegélynyújtási ismeretek című háromrészes sorozat első kötete, amely az elsősegélynyújtás fontosságára próbálja felhívni a gyerekek figyelmét. Megfelelő tanári, szülő segítséggel a kiadvány már 3-4. osztályos életkortól feldolgozható, az 5-6. évfolyamosoknak már semmiféle nehézséget nem okozhat az ismeretek megtanulása, de természetesen a 7-8. osztályosoknak is megfelelő támpontot ad.

db
Kategóriák: , , Szerző: Kiadó:
Formátum / Oldalszám: B5, puhatábla, 80
Kiadási év: 2016

A kötetek játékos formában, képekkel és ábrákkal gazdagon illusztrálva segítik az ismeretek elsajátítását. A fejezetek végén található QR-kódokkal elérhető online tesztek segítségével könnyen ellenőrizhető a megszerzett tudás. A szerző elsődleges célja, hogy kialakítsa a gyermekekben a segélynyújtás iránti fogékonyságot, hiszen a segélynyújtásra kivétel nélkül alkalmas, különösen, ha az ez irányú támogatást már fiatalkorban megkapja.

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Segíts! Elsősegélynyújtási ismeretek I.
Alcím-
szemelvényA könyv a Segíts! Elsősegélynyújtási ismeretek című háromrészes sorozat első kötete, amely az elsősegélynyújtás fontosságára próbálja felhívni a gyerekek figyelmét. Megfelelő tanári, szülő segítséggel a kiadvány már 3-4. osztályos életkortól feldolgozható, az 5-6. évfolyamosoknak már semmiféle nehézséget nem okozhat az ismeretek megtanulása, de természetesen a 7-8. osztályosoknak is megfelelő támpontot ad.
Kiadási év2016
Rajz és vizuális nevelés 3.
Alcím3. osztályosoknak
szemelvényA 3. évfolyam tankönyve az 1-2. évfolyam tankönyveire épül. Azokhoz hasonlóan teret enged a könyv a tanulói kreativitásnak, az alkotó személyiségnek. A könyvben az ehhez szükséges technikák játékos ismertetése mellett több műalkotással, valamint gyerekek elkészült munkáival is találkozunk.
Szerző
Kiadási év2011
Rajz és vizuális nevelés 2.
Alcím2. osztályosoknak
szemelvényA Rajz és vizuális nevelés 2. tankönyv – az elsős rajzkönyvvel szervesen összekapcsolódva – a gyerekek spontán igényére, a felszabadult, élményszerű alkotás örömére alapozva kelti fel a gyerekek érdeklődését a vizuális kultúra és az alkotás különböző tevékenységei iránt.
Szerző
Kiadási év2009
Rajz és vizuális nevelés 1.
Alcím1. osztályosoknak
szemelvényA tankönyv növeli a gyerekek fogékonyságát a képző- és iparművészeti alkotások befogadása iránt. Nyitottá teszi őket arra, hogy felfedezzék a művészeti ágak kifejezési sokféleségét, megalapozva ezáltal a gyerekeknek a kultúrához, környezethez való viszonyát is.
Szerző
Kiadási év2008
Betöltés...
termékek összehasonlitása