Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Segíts! Elsősegélynyújtási ismeretek II.

Elérhetőség: 5-7 munkanap

5.80

Ez a könyv a második kötete a Segíts! Elsősegélynyújtási ismeretek című háromrészes sorozatnak, amely az elsősegélynyújtás fontosságára próbálja felhívni a gyerekek figyelmét. Az első kötetben megtanult ismereteket tovább bővíti, bemutatja a különböző sérüléseket, illetve betegségeket, valamint nagyobb hangsúlyt kap az emberi test felépítése.

db
Kategóriák: , , Szerző: Kiadó:
Formátum / Oldalszám: puhatáblás, 92
Kiadási év: 2016

Az elsajátítást továbbra is színes képek és ábrák, változatos feladatok, továbbá a már megszokott online tesztek segítik. Nem maradt ki a fogalomtár és a feladatgyűjtemény sem.

A szerző elsődleges célja, hogy kialakítsa a gyermekekben a segélynyújtás iránti fogékonyságot, amelyre kivétel nélkül mindenki alkalmas, különösen, ha az ez irányú támogatást már fiatalkorban megkapja. A sorozat nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az életkori és testi adottságok figyelembevételével bátorítsa a diákokat az elsősegélynyújtásra.

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Segíts! Elsősegélynyújtási ismeretek II.
Alcím-
szemelvényEz a könyv a második kötete a Segíts! Elsősegélynyújtási ismeretek című háromrészes sorozatnak, amely az elsősegélynyújtás fontosságára próbálja felhívni a gyerekek figyelmét. Az első kötetben megtanult ismereteket tovább bővíti, bemutatja a különböző sérüléseket, illetve betegségeket, valamint nagyobb hangsúlyt kap az emberi test felépítése.
Műfaj, típus-
Kiadási év2016
Atlasz alsó tagozatosoknak
AlcímÖcsi és Blöki kalandjai a Földön
szemelvényA Öcsi és Blöki kalandjai a Földön című atlasz olyan egyedülálló taneszköz, amely különböző életkorú alsó tagozatos tanulók számára készült.
Műfaj, típus
Kiadási év-
Rajz és vizuális nevelés 3.
Alcím3. osztályosoknak
szemelvényA 3. évfolyam tankönyve az 1-2. évfolyam tankönyveire épül. Azokhoz hasonlóan teret enged a könyv a tanulói kreativitásnak, az alkotó személyiségnek. A könyvben az ehhez szükséges technikák játékos ismertetése mellett több műalkotással, valamint gyerekek elkészült munkáival is találkozunk.
Szerző
Műfaj, típus-
Kiadási év2011
Rajz és vizuális nevelés 2.
Alcím2. osztályosoknak
szemelvényA Rajz és vizuális nevelés 2. tankönyv – az elsős rajzkönyvvel szervesen összekapcsolódva – a gyerekek spontán igényére, a felszabadult, élményszerű alkotás örömére alapozva kelti fel a gyerekek érdeklődését a vizuális kultúra és az alkotás különböző tevékenységei iránt.
Szerző
Műfaj, típus-
Kiadási év2009
Betöltés...
termékek összehasonlitása