Előkészítés

Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Segíts! Elsősegélynyújtási ismeretek II.

Elérhetőség: 5-7 munkanap

5.80

Ez a könyv a második kötete a Segíts! Elsősegélynyújtási ismeretek című háromrészes sorozatnak, amely az elsősegélynyújtás fontosságára próbálja felhívni a gyerekek figyelmét. Az első kötetben megtanult ismereteket tovább bővíti, bemutatja a különböző sérüléseket, illetve betegségeket, valamint nagyobb hangsúlyt kap az emberi test felépítése.

db
Kategóriák: , , Szerző: Kiadó:
Formátum / Oldalszám: puhatáblás, 92
Kiadási év: 2016

Az elsajátítást továbbra is színes képek és ábrák, változatos feladatok, továbbá a már megszokott online tesztek segítik. Nem maradt ki a fogalomtár és a feladatgyűjtemény sem.

A szerző elsődleges célja, hogy kialakítsa a gyermekekben a segélynyújtás iránti fogékonyságot, amelyre kivétel nélkül mindenki alkalmas, különösen, ha az ez irányú támogatást már fiatalkorban megkapja. A sorozat nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az életkori és testi adottságok figyelembevételével bátorítsa a diákokat az elsősegélynyújtásra.

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Segíts! Elsősegélynyújtási ismeretek II.
Alcím-
szemelvényEz a könyv a második kötete a Segíts! Elsősegélynyújtási ismeretek című háromrészes sorozatnak, amely az elsősegélynyújtás fontosságára próbálja felhívni a gyerekek figyelmét. Az első kötetben megtanult ismereteket tovább bővíti, bemutatja a különböző sérüléseket, illetve betegségeket, valamint nagyobb hangsúlyt kap az emberi test felépítése.
Műfaj, típus-
Kiadási év2016
Matematika 8. feladatmegoldások
AlcímGondolkodni jó!
szemelvénySegíti a tanulók munkájának gyors ellenőrzését, lerövidíti a tanórákra való felkészülés idejét.
Műfaj, típus
Kiadási év2017
Matematika 8. felmérő feladatsorok A-B
AlcímGondolkodni jó! A és B változat, tanulói példány
szemelvényA tankönyvekhez kapcsolódó Felmérő feladatsorokkal a tantervben, illetve a kapcsolódó Programokban megfogalmazott követelményeket konkretizálják, operacionalizálják és hierarchizálják a szerzők.
Műfaj, típus
Kiadási év2013
Matematika 8. Gondolkodni jó!
Alcímtankönyv
szemelvény• több száz új kompetenciafejlesztő feladat, amely szokatlan, érdekes és újszerű problémahelyzetből indul ki • a korábbinál jóval több érdekes, motiváló feladat • a hatékony tanulást megkönnyítő módszertani segítség a margón • még nagyobb hangsúly a keresztkompetenciák fejlesztésén • tanulhatóság-taníthatóság messzemenő figyelembevétele • koncentrikus, kis lépésekben bővítve építkező, az ismeretek elmélyítésén alapuló, jól bevált módszertan • a fogalmi háló rendszerszemléletű kialakítása • a precíz és igényes tudás biztonsága, széles körű differenciálási lehetőség • egységes koncepció
Műfaj, típus-
Kiadási év2019
Betöltés...
termékek összehasonlitása