Keresés

Search
Generic filters
Exact matches only

Termékkategóriák

Kosár

Ének-zene tankönyv I.

1. osztályosoknak
Elérhetőség: 5-7 munkanap

2.10

A dalok tartalmilag a tanulók életvilágából vett hétköznapi és ünnepi szokásokhoz kapcsolódnak, az életkori sajátosságokat figyelembe véve.

db
Kategóriák: , Szerző: Műfaj:
Kiadói Cikkszám: MK–4352-7
Formátum / Oldalszám: A4, papír / puha kötés, 84 oldal
Évfolyam / Korosztály: 1. osztály
Kiadási év: 2008

A tankönyk a dalok, mondókák képi és szövegi megközelítésével párhuzamosan fejlesztik a vizuális és verbális kommunikáció elemeit is a gyerekek számára az ének-zene oktatása során. A tankönyv minden esetben a tanulók számára már ismert dal-, mondóka- és élményanyagra építve, fokozatosan haladnak a zenei ismeretek felfedezése és megismerése felé.

A tankönyv a zenei élményt és ismeretet keresztkompetenciák (a szövegértés-szövegalkotás, a matematika, tánc és a drámajáték, valamint a vizuális nevelés) fejlesztésével és a környezetismeret tantárgy koncentrációjával párhuzamosan mélyítik el.

A feldolgozás során a memória és a figyelem mellett a kommunikációs készségek kerülnek középpontba. A dalok, mondókák megtanulását követően, amennyiben az a szöveganyag jellege miatt indokolt, szövegértési-szövegalkotási feladatokkal is közelítenek a könyvek a tanultakhoz.

Az írástechnikai és gondolkodási, valamint a komplex készségek fejlesztéséhez is hozzájárulnak a könyvek a dalkincshez epochálisan kapcsolódó, változatos feladatokon keresztül. Mindezek az ismeretek komplex megértésén túl felkeltik a tanulók érdeklődését, és a tudás elmélyítésére és alkalmazhatóvá tételére is szolgálnak.

Hasonló kínálatunk

hasonlítsa össze a kategórián belül található másik kínálatunkal

Fenti termék: Ének-zene tankönyv I.
Alcím1. osztályosoknak
szemelvényA dalok tartalmilag a tanulók életvilágából vett hétköznapi és ünnepi szokásokhoz kapcsolódnak, az életkori sajátosságokat figyelembe véve.
Kiadó-
Műfaj, típus
Kiadási év2008
Technika tankönyv 2.
Alcím2. osztályosoknak
szemelvénymódszertanilag és munkaformákban is változatos feldolgozás • segítséget ad a finommanipulációs készségek, a szem-kéz koordináció fejlesztéséhez, amelyek elengedhetetlenek többek között a betűformálás, az írás ritmusának és lendületének kialakításához is • magasabb óraszámhoz, egész napos oktatáshoz, illetve differenciált munkaszervezéshez alkalmazható feladatok
Kiadási év2010
Technika tankönyv 1.
Alcím1. osztályosoknak
szemelvényNem csak a betűtanulást könnyíti meg, ha az egyre ügyesedő kis kezek sok apró magocskát fognak, ragasztóznak meg és helyeznek el, papírt tépnek, hajtanak, gömbölyítenek és redőznek. Az íróeszköz helyes tartásához, a betűformálás, az írás ritmusának és lendületének kialakításához szükséges készségek gyorsabb fejlődése nemcsak a tanító munkáját teszi hatékonyabbá, nem csak közvetlen hatásaival fejleszt olyan területeket, mint a szem-kéz koordináció, hanem egy döntő időszakban a tanulónak a manuális tevékenységekhez való egész hozzáállását alakítja, formálja kedvezően.
Kiadási év2010
Atlasz alsó tagozatosoknak
AlcímÖcsi és Blöki kalandjai a Földön
szemelvényA Öcsi és Blöki kalandjai a Földön című atlasz olyan egyedülálló taneszköz, amely különböző életkorú alsó tagozatos tanulók számára készült.
Műfaj, típus
Kiadási év-
Betöltés...
termékek összehasonlitása